Q
qaaq
Kayıtlı Üye
çözüldü discord hatalarda yardımcı oldular aynı klasöre atıp sonu .aoc olan dosyada türkçe yazmak lazım .aoc dan önce gelen karışık kelime yerineYönetime bildiriyorum.
çözüldü discord hatalarda yardımcı oldular aynı klasöre atıp sonu .aoc olan dosyada türkçe yazmak lazım .aoc dan önce gelen karışık kelime yerineYönetime bildiriyorum.
Yapımcı yakın zamanda yeni sürümünü çıkartacak, mümkün olan en kısa zamanda güncelleme çevrilip yayınlanır.Şirkete saldırmaya gidiyorduk yolda kaldık devamı 3uncu yolda mi yoksa güncellemesi mi gelecek devami olarak
.exe ve .aoc dosyasının ismi ve bulunduğu klasörler aynı olmalı.the sandbox at is being used by different application hatasını veriyor çözümü nedir
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Zaten aynı isim ve dosya konumundalar dosyanın konumu bile aynı isimde
Discord sunucumuza katılarak #kayıt-dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.save i olan var mı ya benimki formatta gitti de en son vanessa beni aletin içine sokmuştu
Evet.Yeni bolumleri mi acaba bu oyunlarin
Oke thx bro
Discord sunucumuza katılarak bu sorunu bildirdiniz mi?Bu ve 5 6 tane daha oyunda oyuna girip menüden başlaya tıkladığım an oyundan atıyor direk. Tüm oyunlarda yok. Boyutla falan da alakalı değil. Ksma gibi bi problem de yok. Anlamadım niye böyle. Benim gibi sıkıntı yaşayan başka biri var mı?
Ve sorun icin de Discord dan SS alip atman da bu sorununuz icin dha iyi aciklama olurDiscord sunucumuza katılarak bu sorunu bildirdiniz mi?
Yapımcı kendisi kapatmamış oyun içeriğinden dolayı patreon tarafından hesabı kapatılmış.baya sevdiğim bir türk yapımı oyundu devamını çok merak ediyordum ama yapımcı patreon hesabını silmiş sanırım buda oyuna devam etmeyecek demek galiba baya üzüldüm umarım vazgeçer ve devam eder.