Savior Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Savior Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.14c
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yapımcı kendisi kapatmamış oyun içeriğinden dolayı patreon tarafından hesabı kapatılmış.
devam edecek yani ama o kadar bir sürü +18 hesaplar var ve bunların bazılarıda baya sakıncalı hesaplar onları kapatmıyorda bunu mu kapatıyor teşekkürler cevap için

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
tunahan.43 +18 yasak değil bazı içerikler yasak olduğu için patreon kapatabiliyor

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
çoğu oyun yapımcısı patreon'dan ban yememek için karakterleri ev sahibesi, arkadaş, komşu falan diye sansürlüyor bu oyunda öyle bir şey yok muydu acaba çok eskiden oynadım hatırlayamadım. o tarz bi sebepten patreon sayfası kapatılmış olabilir.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
11$
çoğu oyun yapımcısı patreon'dan ban yememek için karakterleri ev sahibesi, arkadaş, komşu falan diye sansürlüyor bu oyunda öyle bir şey yok muydu acaba çok eskiden oynadım hatırlayamadım. o tarz bi sebepten patreon sayfası kapatılmış olabilir.
Son güncellemedeki bir içerikten dolayı olduğu söyleniyor

X

xxonurxx07

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şöyle Bi hata alıyorum nasıl düzeltebilirim.....
The Application was unable to load a requried component:Savior v0.14 Türkçe-Adult Oyun Çeviri.aoc. Please contact the publisher of this app for more information

Hasaki

Hasaki

Kayıtlı Üye
Kredi
19$
Şöyle Bi hata alıyorum nasıl düzeltebilirim.....
The Application was unable to load a requried component:Savior v0.14 Türkçe-Adult Oyun Çeviri.aoc. Please contact the publisher of this app for more information
İndirdiğiniz dosyaların isminde bozulma meydana gelmiştir muhtemelen. İçinde bulunan Rusça harfleri Türkçeye çevirirseniz düzelir

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu oyun ve yapımcısı hakkında bilgi var mı devam ediyor mu oyuna patreon sayfası silinmiş sanırsam patreon tarzı başka bir +18 paylaşım yerinde paylaşıyor içeriklerini .ne zaman final yapacak vs bilgi paylaşıyor mu

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
bu oyun ve yapımcısı hakkında bilgi var mı devam ediyor mu oyuna patreon sayfası silinmiş sanırsam patreon tarzı başka bir +18 paylaşım yerinde paylaşıyor içeriklerini .ne zaman final yapacak vs bilgi paylaşıyor mu
Yanlış hatırlamıyorsam iki yeni sürüm çıkardı yapımcı. 'Patreon' sayfası kapanınca final yapacak veya terk edecek oyunu gibi söylentiler çıkmıştı ancak devam ediyor oyunun yapımına.

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yanlış hatırlamıyorsam iki yeni sürüm çıkardı yapımcı. 'Patreon' sayfası kapanınca final yapacak veya terk edecek oyunu gibi söylentiler çıkmıştı ancak devam ediyor oyunun yapımına.
yapımcı savior'a karşı artık herhangi bi tutkularının kalmadığını (2 arkadaş yapıyolardı sanırım) ve enerjilerinin büyük bir kısmını yeni bir oyun üzerinde harcayacaklarını söyledi. savior da yavaş yavaş devam edecek falan bir şeyler söyledi ama şu saatten sonra bakmazlar yüzüne full yeni oyuna odaklanırlar.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yapımcı savior'a karşı artık herhangi bi tutkularının kalmadığını (2 arkadaş yapıyolardı sanırım) ve enerjilerinin büyük bir kısmını yeni bir oyun üzerinde harcayacaklarını söyledi. savior da yavaş yavaş devam edecek falan bir şeyler söyledi ama şu saatten sonra bakmazlar yüzüne full yeni oyuna odaklanırlar.
üzdü be .umarım en azından bitirirler sevdiğim yapımlardan biriydi .terk edilen oyunlar arasında görmek istemiyordum ama dediğinize göre onlardan biri olacak gibi .teşekkürler çok sağolun
teşekkürler .bitmemiş oyunları oynamayı sevmiyorum ama bunu sevmiştim o yüzden sorayım dedim

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
üzdü be .umarım en azından bitirirler sevdiğim yapımlardan biriydi .terk edilen oyunlar arasında görmek istemiyordum ama dediğinize göre onlardan biri olacak gibi .teşekkürler çok sağolun

teşekkürler .bitmemiş oyunları oynamayı sevmiyorum ama bunu sevmiştim o yüzden sorayım dedim
valla bitireceğiz oyunu demişler bilmiyorum ama bitse bile çok oldu bittiye gelen hızlı ve boş bir final olur şu saatten sonra ben umudumu kestim bu oyundan. konusu da çok güzel çok fazla insanın ilgisini çekmişti yabancı ülkelerde bile ben olsam bırakmazdım.

İmperiar

İmperiar

Güncelleme Abonesi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
1$
yardım lazım oyun sürekli donup atıyor bir bölümden sonra sarım herkes de oluyor

Bloody010101

Bloody010101

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun bir noktada duruyor daha en başındayım vs. 1
O konuşmadan sonra donuyor aşağıdaki menü atla geri tuşlarına basamıyorum oyundan çık gir yapınca yine aynı yerde takılıyor lütfen yardımcı olun

Bloody010101

Bloody010101

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1000125558.jpgburada takılıyor oyun çık gir yapmak işe yaramıyor

A

Aatrox90

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1000000661.jpg burdan geçemiyorum ekranda hiçbir şey çalışmıyo

Zireael.

Zireael.

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Umarım oyunu bitirirlse çok güzel bir oyundu yarıda kalırsa çok kötü olur kaldığı yerden aynı kalitede devam eder umarım

Üst Alt