MRainb0w
Yetkili
Hangi linklerde problem yaşıyorsunuz?linklerde problem mi var
Hangi linklerde problem yaşıyorsunuz?linklerde problem mi var
Bildiriyorum hemen.linklerde problem mi var
Yapımcı türk ama sadece İngilizce çıkarıyor oyunu.Oyunu yapan türk değilmi çevirmemi yapıyorsunuz oyuna
Linkler eklenmedi bugün eklenecek geceye kadarindirme yerlerine tıklanmıyo link mi eklenmedi henüz
Ben de yaşıyorum aynısınıOyunu en baştan oynamaya başlayınca hırsızı yakaladıktan sonra kızla randevulesme sahnesine geçerken takılıp kalıyor ilerlemiyor bu sorunu yaşayan başka biri daha varmı varsa nasıl cozebilirim
Ben de yaşıyorum aynısını
O kısım şu anlık sorunlu. İleride düzeltilecektir, siz şimdilik elinizde kayıt dosyası varsa 2. veya 3. bölüme atlayıp devam edinOyunu en baştan oynamaya başlayınca hırsızı yakaladıktan sonra kızla randevulesme sahnesine geçerken takılıp kalıyor ilerlemiyor bu sorunu yaşayan başka biri daha varmı varsa nasıl cozebilirim
Oyunu en baştan oynamaya başlayınca hırsızı yakaladıktan sonra kızla randevulesme sahnesine geçerken takılıp kalıyor ilerlemiyor bu sorunu yaşayan başka biri daha varmı varsa nasıl cozebilirim
Oyuna baştan başladığınızda sürüm seçmenizi istiyor, ikinci bölümü seçip devam edebilirsiniz. Takıldığınız kısım birinci bölümün sonlarında zaten, hikayeden çok bir kayıp olmaz.Ben de yaşıyorum aynısını
.exe ve .aoc aynı klasörde olmalı.Merhaba the application was unable to load a requried component hatası alıyorum Cloud dan indirdim çözümü nedir acaba
bu hatayı bende alıyorum 2sıne aynı klasore tasıdım ama yıne aynı hata verıyorMerhaba the application was unable to load a requried component hatası alıyorum Cloud dan indirdim çözümü nedir acaba
bu hatayı bende alıyorum 2sıne aynı klasore tasıdım ama yıne aynı hata verıyor
Üstteki yorumu mu yaptınız mı? Yaptıysanız bile dosyaların isimlerine bakın birebir aynı olması lazım.bende aynı hatayı alıyorum açılmıyor hiç bi şekilde ?
üstteki söylediğini de yaptım isimlerde aynı fakat hala alıyorum bu sorunuÜstteki yorumu mu yaptınız mı? Yaptıysanız bile dosyaların isimlerine bakın birebir aynı olması lazım.
Yönetime bildiriyorum.üstteki söylediğini de yaptım isimlerde aynı fakat hala alıyorum bu sorunu