Benzeus
Kayıtlı Üye
Aralarında ki fark nedir ?İsteğe bağlı sandbox ya da Görsel Roman olarak oynanabiliyor. Henüz bitirmedim ama hikaye güzel gidiyor şu an
Aralarında ki fark nedir ?İsteğe bağlı sandbox ya da Görsel Roman olarak oynanabiliyor. Henüz bitirmedim ama hikaye güzel gidiyor şu an
Visual novel yalnızca görsel roman. Tıkla ilerle mantığı. Sandbox açık dünya tarzı, serbest dolaşımlı.Aralarında ki fark nedir ?
Pc için mi ?Merhaba arkadaşlar oyunu Mega üzerinden indirdim fakat .rar dosyasından çıkarırken dosya bozuk hatası alıyorum. Bağlantı koptuğunu düşündüm ilk başta ama tekrar indirdim ve yeniden aynı hatayı aldım, yardımcı olabilecek var mı acaba?
Evet Hocam android denemedim.Pc için mi ?
Rar eksik indiği için öyle bir hata almışsınız alternatif linkten deneyin.Evet Hocam android denemedim.
Eğer kota hatası alırsanız Gdrive kota uyarısı alanlar için;Evet Hocam android denemedim.
Teşekkürler hocam deniyorum.Eğer kota hatası alırsanız Gdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
Rica ederim.Teşekkürler hocam deniyorum.
Linklerde bir problem yok. Eğer dosyayı indirmekte sorun yaşıyorsan aşağıdaki metne bakarak indirebilirsin.google drive linki bozuk
anladim çok teşekkür ederimLinklerde bir problem yok. Eğer dosyayı indirmekte sorun yaşıyorsan aşağıdaki metne bakarak indirebilirsin.
Gdrive kota uyarısı alanlar için; Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz
Rica ederim.anladim çok teşekkür ederim
evet şuan iniyorRica ederim.