Jupiter
Doğasever
Yardımcı olabildiğime sevindim. İyi oyunlar.evet şuan iniyor
Yardımcı olabildiğime sevindim. İyi oyunlar.evet şuan iniyor
inşallah dünkü gibi ağ hatasi vermezevet şuan iniyor
dediğim gibi 500 mb indirdi hata verdi ağ hatasi diyip duruyor dünden beriinşallah dünkü gibi ağ hatasi vermez
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Marketin orda fotoğraf görevinde fotoğrafı bulamıyorum hile açık soru işaretine basıyorum ama yine göstermiyor yeri tam nerede biliyor musunuz ?
Yok bro ilerkedikçe kendi oldubrk58
bende yapamadım o görevi. sen yapabildinmi
Güzel oyunduGönül rahatlığıyla önerebilirim.Güzel oyun
7A sürümü ne zaman gelirEkli dosyayı görüntüle 2794Paylaşılan Tarih: 04.09.2020
GENEL BAKIŞ
Bu hikaye senin ve malikanenden atılıp nasıl sokaklara düştüğünün hikayesi. Baban öldüğünde sana kalan MAFYA tahtını nasıl geri alacaksın? Bakmakla yükümlü olduğun ailene nasıl bakacaksın? Kız arkadaşının ve onun arkadaşının senin ilgini çekme çalışmasıyla nasıl başa çıkacaksın? En önemlisi herkese nasıl hak ettiğini vereceksin?
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.7A
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 3.50 GB
Oyun Boyutu APK: 504 MB
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Handjob, Vaginal sex, Anal sex, S&M, Spitting, Animated, Oral sex, Big tits, Big ass, Footjob, Interracial, virgin, Blowjob, Spanking, BDSM, Choice of Sandbox or Visual Novel
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Rocking Robin oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2795 Ekli dosyayı görüntüle 2796 Ekli dosyayı görüntüle 2797 Ekli dosyayı görüntüle 2798 Ekli dosyayı görüntüle 2799
Discord sunucusuna katılıp oyun güncellemeri kanalini takip ederek bilgi alabilirsin7A sürümü ne zaman gelir
Robin için 3 tane yeni sahne eklenmiş, Ms. Fines için 2 yeni sahne eklenmişi Lana'nın Zaman Görsel Roman versiyonu eklenmiş.kaç gb lik bir güncelleme geldi
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Arkadaşlar heatherin fotoğraflarını bulma görevinde store areadaki fotoğraf nerede
EywAdult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.