3 sezonun da indirme linkleri mevcut.2. Sezon android indirme linki neden yok
Bütün oyunlarda oyun içi ses bulunmuyor bu oyunda da yoktur.Birşey soracağım oyunun ilk sezonuna başladım ana menüde ses var ama oyuna başladığım zaman hiçbir ses yok acaba oyunda mı yok yoksa bendemi hata var.
Linklerde bir sıkıntı yok.Oyunu indiremiyorum linkler sıkıntılı mı?
Admin cevap verirsen çok sevinirim ben 1. Sezonu bitirdim 2. Sezonu indirdim nasil kurucam söylermisin. Seviliyosunuz adminler
1.sezonla aynı şekilde normal kurulumunu yapınız.sezon 1i oynadıktan sonra kaldığım yerden sezon 2de devam edebiliyor muyum nasıl yapacağım onu?
Linklerde bir sıkıntı yok.linklerin yenilenmesi lazım hata veriyo
Normalde Android'de RAR'dan çıkartma işlemi olmuyor, direkt APK olarak geliyor çünkü. Eğer dosya uzantısı .apk.rar ise sondaki .rar'ı silip kurmayı deneyin. Dediğim şekilde değilse Android linkinden indirdiğinizden emin olun.Admin acil cevap indirdim 1. Sezonu android de ama rardan çıkaramıyorum çıkarılmadı hatası veriyor
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.Her sezonu ayrı indirmeme gerek varmı sadece 3ü indirsem hepsi içinde olurmu?
Merhaba. Ben ilk kez indiricem bu oyunu. Sorularım var.
1-) 3 sezonu aynı anda indirmek ve kurmak zorunda mıyız?
2-) Kurulumlar arası kayıt alma nasıl oluyor? Yani 3 sezonu da tek seferde indirip kurup direkt oynasak hepsini tek oyun olarak oynayabiliyor muyuz?