Oyun gerçekten çok güzel.İlk sezon konulara giriş oluyor ve onunla beraber ateşli sahneleri var.Ancak 2 sezon hikaye işlenişi çok fazla pek bir aksiyon olmaması sizi biraz sıkabilir ya da çok sıkabilir.2 sezon için denebilecek tek şey çok güzel bir sahnesinin olması o da oynayacaklar sürpiz olsun.Dediğim gibi 2 sezon sizi biraz sıkabilir.3 sezon isteklerinizi kısmen veriyor ve kişiden kişiye göre bu değişebilir.Oyunun Acting Lessons'a göz kırpması ve bazı sahneleri çok hoş,hatta dikkatli bakarsanız Depraved Awakeninge'de göz kırpıyor.Spoiler olmaması açısından konuyu pek açamıyorum ama bu oyunu oynamadan önce kesinlikle Acting Lessons'a bir göz atın yani oynayın.Bazı oyunlardan alınmış karakterler de var,dikkatli bakarsanız ya da bu oyunlarda çevreniz geniş ise zaten bunları kesinlikle gözden kaçırmazsınız.Oyunun renderları genel anlamda güzel ama bazı yerleri uğraşılmamış,oyunda hiç render olmamasından iyidir.Yapımcının bazı sahnelere müdahalede bulunması güzeldi,en azından ben komik buldum.Hikayesine gelecek olursak;biraz aceleyle bitirilmiş gibiydi,ilk sezon zaten bir giriş bölümü var ve ikinci sezon da bu çok ayrıntılı bir şekilde işlenmişti yani uzun tutulmuştu.Daha iyi bir son görebilirdik.Hikaye anlamında kusursuzluk bekleyenler,beklentilerini çok yüksek tutmasın.Hikayesi güzel ama daha iyi bitirilebilirdi,en azında benim düşüncem bu.Onun haricinde oyunu tavsiye ediyorum.Keşke içerik yönünden ateşli sahneleri biraz daha fazla olsaydı,oyunun eksiklerinden biri de bu ama kesinlikle vakit ayırmaya değer.