Evetkonu başlığında final yazanlar, oyunun bittiği anlamına mı geliyor arkadaşlar ?
Niye öyle dediniz. Görseller güzel duruyorSitenin en KÖTÜ oyunlarında başa onar
BedavaOyun bedavami ona gore indirecem
Gerekmemesi lazım.Aga oyunun 1.sezonun son kısmında save dosyam gitti. 2.sezon için save dosyası gerekiyor mu ?
1.sezon nerede bitmişse 2.sezon onun devamı save dosyasına gerek yokAga oyunun 1.sezonun son kısmında save dosyam gitti. 2.sezon için save dosyası gerekiyor mu ?
Sorun şu bitiremedim 1.sezonu tekrardan başlamakta yorucu geliyor.1.sezon nerede bitmişse 2.sezon onun devamı save dosyasına gerek yok
Ay link te sorun var indirme sayfasını görmek imkansızEkli dosyayı görüntüle 4409
GENEL BAKIŞ
Yıllar önce Infiltration Unit ve Army Rangers'ın eski kaptanı olan, yakışıklı, zinde ve yetenekli Jensen Wenchester olarak oynuyorsun. Birkaç evin, başarılı bir şirketin ve inanılmaz iş arkadaşların var, kısacası hayat senin için çok güzel. Ama her şey karmakarışık hale gelmeye başladı. Garip olaylar yaşamaya başladın. Nedense, yaşanan tüm gariplikler geçmişinle bağlantılı, ne olursa olsun bunun sırrını çözmen gerek. Geçmişin sırrını çözmeye başlayınca her şey çok heyecan verici olacak.
Paylaşılan Tarih: 05.12.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Final
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Sezon 1 Oyun Boyutu PC: 1.38 GB
Sezon 1 Oyun Boyutu APK: 358 MB
Sezon 2 Oyun Boyutu PC: 1.30 GB
Sezon 2 Oyun Boyutu APK: 350 MB
Sezon 3 Oyun Boyutu PC: 2.59 GB
Sezon 3 Oyun Boyutu APK: 590 MB
Oyun Konuları
3dcg, male protagonist, oral sex, vaginal sex, voyeurism, subliminal manipulation, milf
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Retrieving The Past oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
SEZON 1
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
SEZON 2
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
SEZON 3
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 3222 Ekli dosyayı görüntüle 3223 Ekli dosyayı görüntüle 3224 Ekli dosyayı görüntüle 3225 Ekli dosyayı görüntüle 3226 Ekli dosyayı görüntüle 3227 Ekli dosyayı görüntüle 3228 Ekli dosyayı görüntüle 3229
• Linke tıklayın.Ay link te sorun var indirme sayfasını görmek imkansız
anlatılmaz yaşanır ben beğendim 1.sezonu ama çok fazla cinsellik yok eğer oynamak istemiyosan mackenzie'nin attığı oyunun konusundan birşeyler çıkartabilirsinSezon 1 başladım ama çok ağır gidiyor oyun o yüzden biraz sabır gösterdim ki acting lessons karakterlerine denk geldim gönderme filan yapmışlar başka varmı diye hızlı hızlı geçtim sildim çok ağır gidiyor hikaye
Kardeşim cinsellik için oynamıyorum şuana kadar oynamadığım tek oyun türüydü ve insanların tavsiye ettiklerini deneyimlemek istedimanlatılmaz yaşanır ben beğendim 1.sezonu ama çok fazla cinsellik yok eğer oynamak istemiyosan mackenzie'nin attığı oyunun konusundan birşeyler çıkartabilirsin
Tek tek indirmeniz gerekiyor.Direk 3.sezonu indirirsek diğer sezonlarıda oynayabiliyormuyuz yoksa her sezonu tek tek mi indirmek lazım