MRainb0w
Kayıtlı Üye
Hatayı yazılımcımıza bildiriyorum. Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Merhaba, öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ev sahibinin kızının odasına girip konuşma yaptıktan sonra hata veriyor. Yoksay da çıkmıyor nedendir bu hata?
Son Konular
Hatayı yazılımcımıza bildiriyorum. Oyunu ne zaman indirmiştiniz?Merhaba, öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ev sahibinin kızının odasına girip konuşma yaptıktan sonra hata veriyor. Yoksay da çıkmıyor nedendir bu hata?
Üstte söylediğim gibi yazılımcımıza bildirdim o cevap verdiğinde bende size ileteceğim rica ederim.Merhaba dün akşama doğru indirmiştim. Teşekkürler.
Cihazınızda yeterli alan olmayabilir.Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor android dosyasında birkaç oyunda daha böyle nedeni ne acaba
Yeterli alan var kontrol ettimCihazınızda yeterli alan olmayabilir.
Kaç boş yeriniz var?Yeterli alan var kontrol ettim
9 GB boş yer varKaç boş yeriniz var?
Oyunu eksik indirmiş olabilirsiniz yoksa paket ayrıştırma hatası vermez.9 GB boş yer var
Cihazınızda boş yer olduğuna eminseniz telefonu yeniden başlatıp tekrardan deneyiniz eğer hala olmuyorsa eksik inmiştir.Paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diyor android dosyasında birkaç oyunda daha böyle nedeni ne acaba
Nerede kaldığınızı detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz?Oyun belli bir yerde kalıyor ilerlemiyor donmuyor, geri sarabiliyorum ama ilerlemiyor.
Hangi platformda oynuyorsunuz?Oyun belli bir yerde kalıyor ilerlemiyor donmuyor, geri sarabiliyorum ama ilerlemiyor.
Oyun tamamen çevirildi. Buga girmiş olabilirsiniz, eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrardan deneyin.17. Günde takılıyor devamı varmı oraya kadarmı çevrildi
Nerede takıldığınızı daha detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağım.17. Günde takılıyor devamı varmı oraya kadarmı çevrildi