D
Dereman
Kayıtlı Üye
TeşekkürlerBelli bir tarih yok.
TeşekkürlerBelli bir tarih yok.
IDM kullanmanızı öneriyoruz.Yeni indirme linkleri eklenebilir mega kota koyuyor cloud ise çok yavaş indiriyor normalde 100mbps download var ama 500kb ile indiriyor.
bı oyununOyunu henüz bitirmedim fakat bu neymiş dedim yani. Çok iyi oyun. Elimde olsa oyunun sahıbıyle anlaşıp oyunun finaline kadar durmamasını sağlarım![]()
Oyunda hile menüsü bulunmuyor diye biliyorum ayarlardaki hileyi açınca görmediğimiz sahneleri görmemizi sağlıyor sadece.bu oyunun hile menüsü nerde
Anti-virüs programınızı ve Windows Defenderı kapatmanız lazım.Oyunu açamadım yardım edebilecek birisi var mıEkli dosyayı görüntüle 10515
Bende de aynısı oluyor. Dediğiniz gibi virüs programı kullanmıyorum ve defender kapalı ama yine aynı uyarıyı veriyor.Anti-virüs programınızı ve Windows Defenderı kapatmanız lazım.
İlla bir yerde ufak bir şey olsa da açık kalıyordur çünkü bu problem %100 olarak anti-virüslerle ilgili.Bende de aynısı oluyor. Dediğiniz gibi virüs programı kullanmıyorum ve defender kapalı ama yine aynı uyarıyı veriyor.
Ne yapmamız gerekiyor? Bir link veya program ismi verebilir misiniz dm'den kapatalım tamamen virüs programlarını.İlla bir yerde ufak bir şey olsa da açık kalıyordur çünkü bu problem %100 olarak anti-virüslerle ilgili.
Her hangi bir link veya program ismi yok ama kullandığınız anti-virüs programının bütün her şeyini kapatın aynı şekilde Windows Defender'da da bunu yapın düzelecektir.Ne yapmamız gerekiyor? Bir link veya program ismi verebilir misiniz dm'den kapatalım tamamen virüs programlarını.
Dostum kapalı defender, virüs programı ise kullanmıyorum ama yine hata veriyor. Diğer oyunlarda vermiyor bu hatayı sadece bu oyuna mahsus yapıyor. Çıldıracağım açamadımHer hangi bir link veya program ismi yok ama kullandığınız anti-virüs programının bütün her şeyini kapatın aynı şekilde Windows Defender'da da bunu yapın düzelecektir.
Belli değil gün içinde eklenecek eklendiği zaman Discord sunucumuzda duyuruda bulunuruz.Bugün kaç gibi gelie
Bu uyarıyı defender veriyor kapalı olsa böyle bir uyarı almazsınız.Dostum kapalı defender, virüs programı ise kullanmıyorum ama yine hata veriyor. Diğer oyunlarda vermiyor bu hatayı sadece bu oyuna mahsus yapıyor. Çıldıracağım açamadım![]()
Çözdüm sonunda, defenderin allah belasını versinBu uyarıyı defender veriyor kapalı olsa böyle bir uyarı almazsınız.