Lunael
Yetkili
En son ne zaman güncellendiğini öğrenmek için konu üzerindeki "Paylaşılan Tarih" kısmına bakabilirsiniz.En son baygın yatan kız uyanınca bitiyordu oyun güncelleme geldimi
En son ne zaman güncellendiğini öğrenmek için konu üzerindeki "Paylaşılan Tarih" kısmına bakabilirsiniz.En son baygın yatan kız uyanınca bitiyordu oyun güncelleme geldimi
Çeviren kişiye sordum, dediğin yerden sonra güncelleme geldiğini söyledi.Gorebildiğim tek tarih 9 şubat 22 doğrumu ?
Ayrıca oyun jessenij uyanmasindan sonra devam ediyorsa indireceğim
Çok teşekkür ederimÇeviren kişiye sordum, dediğin yerden sonra güncelleme geldiğini söyledi.
Rica ederim iyi oyunlar.Çok teşekkür ederim
Evet, oradan sonra güncelleme geldi.En son baygın yatan kız uyanınca bitiyordu oyun güncelleme geldimi
Android de oynuyorumHangi platformda oynuyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla burada yapımcıdan kaynaklı bir hata mevcut. Eski bir kayıt dosyanıza dönüp tekrar deneyin.
Burada takılan sadece siz değilsiniz. Yapımcıdan kaynaklı olan bir bug diye düşünüyoruz. O yüzden dolayı eski bir kayıt dosyanız varsa buraya yakın ona dönüp tekrardan deneyebilirsiniz.
Denedim ama yine olmadı farklı yoldan geldim buraya ama yine hemen hemen aynı yerde kaldıBurada takılan sadece siz değilsiniz. Yapımcıdan kaynaklı olan bir bug diye düşünüyoruz. O yüzden dolayı eski bir kayıt dosyanız varsa buraya yakın ona dönüp tekrardan deneyebilirsiniz.
O zaman oyuna baştan başlamanız lazım.Denedim ama yine olmadı farklı yoldan geldim buraya ama yine hemen hemen aynı yerde kaldı
Başka bir çözümü yok diye biliyorum. Baştan başlamak tek çare olabilir veya burayı geçmiş birinden kayıt dosyası alabilirseniz o da olur.Denedim ama yine olmadı farklı yoldan geldim buraya ama yine hemen hemen aynı yerde kaldı
Ne zaman güncelleneceği hakkında bir bilgi yok.çok güzel bir oyun sürükleyici harika bişey. oynadım bitirdim. jesse nin uyanmasıyla bitti. güncelleme ne zaman gelir bilgisi olan varmı.
Şu anlık net bir tarih yok.çok güzel bir oyun sürükleyici harika bişey. oynadım bitirdim. jesse nin uyanmasıyla bitti. güncelleme ne zaman gelir bilgisi olan varmı.
Anladım teşekkürlerBaşka bir çözümü yok diye biliyorum. Baştan başlamak tek çare olabilir veya burayı geçmiş birinden kayıt dosyası alabilirseniz o da olur.
Rica ederim iyi oyunlar.Anladım teşekkürler