Lunael
Yetkili
Oyun güncellendiği için şu an betadadır.Oyun erişime açık değil mi ? Bu şekilde uyarı veriyor.
Oyun güncellendiği için şu an betadadır.Oyun erişime açık değil mi ? Bu şekilde uyarı veriyor.
Rica ederim.Tamamdır, bilgi için teşekkür ederim.
Discord sunucumuza katılıp üyelerimizden yardım isteyebilirsiniz.Jesse için gitarimizi bulmamız lazım ama ben bulamadım ?
Yapımcı boyut düşürmüş olabilir.p3 versiyonu 7 gb dı p4 4 gb neden böyle acaba
Eski bir kayıt dosyanız var ise ona gerip dönüp tekrar deneyebilirsiniz.beyler s.a, 17. günde oyunu buga soktum sanırım. amy ile sinemada konuş görevi var sadece ben de gidip yanlışlıkla başka seçeneğe tıkladım sinemada şimdi ise görev duruyor ama amy sinemada yok ve konusamıyorum. çözümü var mı ?
yok işte :/Eski bir kayıt dosyanız var ise ona gerip dönüp tekrar deneyebilirsiniz.
O zaman ben oynamadığımdan yardımcı olamayacağım. Daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılıp orada sorabilirsiniz.yok işte :/
pekala.O zaman ben oynamadığımdan yardımcı olamayacağım. Daha hızlı yardım alabilmek için discord sunucumuza katılıp orada sorabilirsiniz.
Şu an türkçesi en güncel sürümdedir. İngilizce sürümü ile aynı yanı ingilizcesi daha güncellenmedi.Yeni sürüm geldide türkçeyemi çevrilmedk yoksa daha yeni bölüm yokmu varsa ne zaman çevirirsiniz
Oyunlarımızın hiçbirinde virüs yoktur. Arada oyunlar virüs programları tarafından virüs olarak algılanıyor bunun olmasının sebebi çevirilerimizi korumak için kullandığımız exe paketleme programının lisanssız olmasıdır. Yani oyunlarımız virüssüzdür, virüs programınızı kapatarak oyununuzu oynayabilirsiniz.Dosyada 3. parti zararlı yazılımlar var sakın indirmeyin, verileriniz çalınabilir. 20den fazla oyun indirdim buradan hiç birinde indirdikten sonra zararlı içerik uyarısı almamıştım. Bu oyun kesinlikle diğerleri gibi değil
Fazla talep gelirse değerlendirmeye alınır. Oyunun adını forumda ki çevirisini istediğiniz oyunlar konusuna yazabilirsiniz.Admin şu oyunun çevirisi geliri mi
: Life in Woodchester