seri uzunmu yoksa baya kaliteli yapım odluğu için mi bu kadar fazla boyutu var
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede çevirmeyi planlıyoruz.Oyunun Yeni bolumleri eklenecek degil mi
Sen 2. Paketi almışsın bu oyun 1. PakettePaket olduğu halde oyuna giriş yapılmıyor
Paketiniz hangi oyunları kapsadığına bakabilirsiniz.Paket olduğu halde oyuna giriş yapılmıyor
Net bir tarih veremiyoruz.Erişime ne zaman açılır ücretsiz olarak
En son ne zaman indirdiniz?Beta paketi satın alıp oyunu indirdim ama giriş yaparken bu pakete sahip değilsiniz gibi bişey çıkıyor ve beni internet sayfasına atıyor yardımcı olur musunuz?
Gittiğin rotaya bağlı biraz da. Örnek mesaj geldiğinde evde kalırsan daha kısa bir oynanış oluyor.Yeni bolumun 30/40 dka sürmesi normal mi ?
Oyunu oynadıysan yazacağım şeye bakabilirsin.Stan mc nin paralel everendeki zıttı olabilir mi
evet aynadaki şirketin sahibi susan ilerleyen bölümlerde mc e aşık olabilir seyri değişebilir ya da tam tersiOyunu oynadıysan yazacağım şeye bakabilirsin.
Ayna direkt olarak bir paralel evren zaten ama daha gelişmiş ve zamanın daha hızlı aktığı bir evren. Yani Stan, Mc'nin zıttı değil, ta kendisi.
Oyunda Galeri kısmı varsa oradan sahneleri tekrar izleyebilirsiniz.oynanan sahneleri görebilme ve tekrar izleyebilme alanı var mı? bulamadım da