Windows güvenlik duvarını kapatın ve görev yöneticisinden Turbo.net'i arka planda çalıştıran hizmetleri ve varsa oyunu kapatın.Merhabalar. Rardan çıkarttım dosyaları, uygulama dosyasını çalıştırıyorum ancak oyun hiç açılmıyor.
Kayıt dosyalarını telefondan pc ye veya pc den telefona aktarabilirsiniz.Öncelikle oyun çok güzel hoşuma gitti ancak kafama takılan bir soru var pcdeki save dosyasını telefona aktarabilir miyiz ?
Rica ederim iyi oyunlarEyvallah hocam sağolasın
Yapımcının Patreon hesabına bakabilirsiniz.Ne oldu bu oyuna ya, yeni sürüm için ses seda yok mu ? Severek oynuyordum bir an da oyunu unutmuşum.
Yaklaşık on saat önce, yani senin bu mesajı yazdığın saatlerde ( ) yeni sürüm yayınlandı. Türkçe oyunlar için net bir tarih veremiyoruz ama güncellenecektir en kısa sürede.Ne oldu bu oyuna ya, yeni sürüm için ses seda yok mu ? Severek oynuyordum bir an da oyunu unutmuşum.
Yaklaşık on saat önce, yani senin bu mesajı yazdığın saatlerde ( ) yeni sürüm yayınlandı. Türkçe oyunlar için net bir tarih veremiyoruz ama güncellenecektir en kısa sürede.
Discord sunucumuza katılarak bu hatayı çözebilirsiniz.Abi tüm izinleri verdim ama oyun izinler verilmedi için çıkış yapılıyor diyo
Bilim-Kurgu seviyorsanız kesinlikle oynayın güzel bir hikayesi var.Oyunun hikayesi güzel mi ? Ona göre oynayacağım. Hikaye üzerine odaklıysa süper olur.