shattered
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
teşekkür ederim yanıt için, galeri kısmı yok üzdü...Oyunda Galeri kısmı varsa oradan sahneleri tekrar izleyebilirsiniz.
teşekkür ederim yanıt için, galeri kısmı yok üzdü...Oyunda Galeri kısmı varsa oradan sahneleri tekrar izleyebilirsiniz.
Oyun cihazında kurulu ise sil, sonrasında linkten tekrar indir. Oyun motorunda güncelleme yapmayı sağlayan bir özellik bulunmadığından tekrar indirmek gerekiyor.oyunu nasıl güncellemem gerekiyor tekrar mı indirmem gerek acaba ?
Oyuna giriş yapar yapmaz mı bu hatayı alıyorsunuz? Eğer bu tarz hata alıyorsanız:Hocam Xiaomi redmi 9a telefon markam ve burdaki tüm oyunlar çıkış atıyor direk ne yapacağım ben
Yoksay diyerek geçebiliyorsan bir önemi yok. Yeni sürümde düzeltilir.bu tarz bir hata alıyorum baya ilerlemiştim
Bu bir hata değil, Android 13'ün uygulama erişimlerini kısıtlamasından kaynaklı bir uyum sorunu. Oyunlara güncellemeler geldikçe düzeltilecek. Şu anlık sadece Being a Dik'in son sezonu Android 13'e uyumlu.Gerekli izinler verilmedi çıkılıyor hatası çözülmedi mi hâlâ
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.Androide oyunu açmaya çalıştığımda gerekli izin verilmedi uyarısı alıyorum ama başta veriyorum
Android 13 hatası için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu şekilde discord sunucumuzda #yardım-ve-hatalar kanalında paylaştık. Sunucuya gelip bahsettiğim kanalın sabitlenenler kısmından bakabilirsiniz.Giriş izni hatası veriyor, android 13 güncellemesi yapıldı mı ? Yada ne zaman yapılır belli bir tarih var mı ?
Android 13 hatası alıyorsun o sorun için geçici bir çözüm bulduk ve onu videolu bir şekilde Discord sunucumuzda paylaştık. Discord sunucumuza gelip #yardım-ve-hatalar kanalının sabitlemeler kısmına bakıp oradan videoya ulaşabilirsiniz.Oyunu indirdim ama açamıyorum tüm izinleri vermeme rağmen izin verilmedi diyor
Daha detaylı yazabilirmisiniz?kayıtlar nerde ?