MRainb0w
Yetkili
Oyunları iOS üzerinden oynamanızın imkanı yok.Önceden iphone yükleyip oynuyordum şimdi açılmıyor var mı yardım edebilecek
Oyunları iOS üzerinden oynamanızın imkanı yok.Önceden iphone yükleyip oynuyordum şimdi açılmıyor var mı yardım edebilecek
Susan'ın çalıştığı yere gittiniz mi?Merhaba 3. günde takılı kaldım ne yapmalıyım? Susan'ı eve bırakmam lazım ama haritada böyle bir seçenek yok. Diğer görevleri hep yaptım. Her şeye tıklıyorum ama bir şey değişmiyor, ilerlemiyor. Ne yapmalıyım? Tekrar baştan başlayıp geldim ama yine aynısı oldu, değişmedi.
Evet bu yapımcıdan kaynaklı bir bug maalesef. Bunu çözmenin tek yolu eski bir kayıt dosyanız varsa buraya yakın oraya dönmek.Her yere gittim, her şeye tıkladım. Görev kısmında hepsi yeşil bir tek Susan'ı eve bırakma görevi gri. Ama yapamıyorum çünkü Susan'ı eve bırakma seçeneği haritada çıkmıyor. 4. fotodaki kırmızı ile işaretlediğim pc de sıkıntı var sanırım. Üzerine gelince mavi oluyor ama tıklayınca hiçbir şey olmuyor, etkileşime geçmiyor. Bug gibi bir şey sanırım..
Baştan başladıysanız bunun düzelmesi lazım bu konuda bir fikrim yok maalesef.Hocam 3 kere baştan başlatıp tekrar geldim buraya aynı şey, bişey değişmiyor. En baştan başladım 3 kere...
Bilgilendirme için teşekkürler.Sorunu çözdüm. 3. günün ilk işi olarak markete gitmeniz gerekiyor. Başka işler yaparsanız market simgesi haritadan yok oluyor, geri gelmiyor, o zaman da hikaye ilerlemiyor ve tıkanıp kalıyor. Ben 3. günün görevlerini üstten aşağı doğru yapınca olmamış. Bu da böyle bir bug işte. Buraya yazayım dedim aynı sorunu yaşayan olursa diye...
Çok büyük ihtimalle yapımcıdan kaynaklı bir sorun bu.Merhaba, öncelikle emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ev sahibinin kızının odasına girip konuşma yaptıktan sonra hata veriyor. Yoksay da çıkmıyor nedendir bu hata?
Ben de bu sorunuma çözüm arıyorum. Admin yazılımcıya bildirmişti ama sonuç çıkmadı. Çözümü bilen var mı?
Oyunda galerinin hilesi olması lazım sanırım başka bir hile hatırlamıyorum.Hileyi açtımda nereden nasıl kullanicam
Diğer mesajınıza cevap verdim.Hileyi açtımda nereden nasıl kullanicam
Teşekkür ederimDiğer mesajınıza cevap verdim.
Oyun bugda kalmış gibi duruyor. Kaldığınız yere yakın kayıt dosyanız varsa oraya dönüp deneyiniz.Merhaba, oyun da "Atmoshpere git ve orada gez" diye bir görev var ama ne kadar orada takılırsam takılayım hiç bir şey olmuyor ya da karakterlerle hiç bir şey konuşamıyorum. Ne yapmam lazım bilen var mı?
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim