Gerekmiyor. part 2, part 1'in sonundan başlıyor.Part 2 için part 1 save dosyası gerekmiyor dimi?
Gerekmiyor. part 2, part 1'in sonundan başlıyor.Part 2 için part 1 save dosyası gerekmiyor dimi?
Ayrı uygulamalar olarak kurulduğu için 1. bölümü silmen 2. bölümü etkilemiyor.Part 1 bittikten sonra silip mi part 2 yi indirelim yoksa silmeden mi
Kanka git gel yapmak istemiyorum ikisinide aynı anda tele indirsem 1 i bitirdikten sonra direk 2 yi indirilenlerden kursam olur demiAyrı uygulamalar olarak kurulduğu için 1. bölümü silmen 2. bölümü etkilemiyor.
evet.Kanka git gel yapmak istemiyorum ikisinide aynı anda tele indirsem 1 i bitirdikten sonra direk 2 yi indirilenlerden kursam olur demi
Eyvallah teşekkürler
rica ederim iyi oyunlar.Eyvallah teşekkürler
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var. Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.telefona indirdim ama kurulmuyor dosya yüklenemedi hatası veriyor
Gdrive kota uyarısı alanlar için;part1 cloud calısmıyor gdrive 24 saat uyarısı veriyor bilginize (ilginiz için teşekkürler)
driveden link 1 i hallettim o sayede teşekkürlerGdrive kota uyarısı alanlar için;
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.
rica ederim iyi oyunlar.driveden link 1 i hallettim o sayede teşekkürler
Oyun final verdi. Yani devamı gelmeyecek.Oyun bitti mi yoksa part 3 gelecek mi