L
Lolop
Kayıtlı Üye
En rahatı clouddan indirmekHer oyunda google drivede kota sınırı var şunu düzeltin
En rahatı clouddan indirmekHer oyunda google drivede kota sınırı var şunu düzeltin
Kullanılan packerdan kaynaklı, bu tarz paketleme uygulamalarını anti virus programları virüs olarak görebilir. güvenlik duvarını kapatıp devam edin.neden hepsinde truva var?
İkisi ayrı, part 1'i bitirdikten sonra part 2'yi kurup oynayın.pc ıcın part 1 den sonra part 2 ındırıyormuyuz yoksa part 2 yedek lınkmı ?
Yapay zeka çevirileri program aracılığıyla yapılıyor, normâl Türkçe oyunlar ise çevirmenlerimizin Türkçeleştirdiği oyunlar.Bu türkçe yapay zeka ile normal türkçe oyunların ne farkı var?
Anladığım kadarıyla ana konuya gitmek istiyorsunuz sayfa 1 e gitmeniz gerekiyor.neden böyle oluyorEkli dosyayı görüntüle 2941
tmm şimdi buldum part part ayırmışsınız yinede saol kralkral androidin biri 790 mb diğeri 930 mb arasındaki fark ne
hayır tüm bölümler tek bir oyunda.Final bölümünü indirince Önceki bölümleri de indirmeniz gerekiyor mu ayrıca?
alternatif linkleri deneyin.part 1 i indirmek istiyorum ama clouddan indirince dosya yok diyor diğer seçeneklerden de indiremiyorum cloud sıkıntılımı acaba?