Kim Dokja
Kayıtlı Üye
Oyunun adı ne?
yapımcının yeni oyununuda çevirebilirsiniz
yapımcının yeni oyununuda çevirebilirsiniz
Rejected no more ingilizcesi sitede var mı?Kim Dokja No more money ve rejected no more. No more money'nin Türkçesi mevcut.
Evet var.Rejected no more ingilizcesi sitede var mı?
Animasyon var mıÇok güzel oyun ben oynadım bitirdim sizede tavsiye ederim.
Animasyon var mı
Oyunlarda nelerin olduğunu görmek için konu içinde bulunan '' Oyun Konuları '' kısmına bakabilirsiniz.Animasyon var mı
Özel çeviri linklerinin üzerinde yazan uyarıya dikkat etmediniz sanırım. Normal çevirisi ücretsiz.Bu oyun şuan ücretli mi giriş yap dediğim zaman siteye yönlendirip ücretli oyunların sayfası açılıyor
Giriş ekranında mı kalıyor yoksa logomuzun olduğu ekranda mı?Arkadaşlar giriş yapıyorum oyuna bilgilerimi dolduruyorum giriyorum sonra orda kalıyor geçmiyor ne yapmam laxım
Logo ekranındaGiriş ekranında mı kalıyor yoksa logomuzun olduğu ekranda mı?
Ücretli bir içerik. Normal çeviride sansürlediğimiz bazı uygunsuz sayılabilecek konuları özel çeviride direkt olarak yazıyoruz. İçerik, sahne veya oynanış açısından hiçbir farkı yok. Sadece diyaloglarda ufak farklılıklar var.Özel çeviri dediğimiz ne oluyor
Logonun olduğu ekranda oyun dosyaları işlendiğinden bekletmesi normal. Bir süre bekledikten sonra oyun açılacaktır. Oyun kendi kapanmadığı sürece açılmıyor deyip kapatmayın.Logo ekranında
Oynayarak deneyimlemen daha doğru olur çünkü normal çeviriden tek farkı, bazı diyaloglar değiştirilip yumuşatılmadan sunuluyor özel çeviride.bu oyunun özel çevirisini aldim ama ne gibi değişiklikler var özel çeviride örnek verebilir misiniz?
Admin karakter okul da takilip kaldi ne yapmaliyim lütfən cevap ver
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Karakter okul da ve hiç bir şey ile etkilesime gecemiyorum ne yapmaliyim cevap verin artık