Bende yapmadı dene istersen.Bu oyunu oynayan arkadaşlar için soruyorum telefonda kasma yapıyor mu
Pardon yeni yazınca kenarında final verdiğini unuttum oyunun.Güncelleme mi geldi?
Oyunda ses yok diye hatirliyorum.Oyunda neden ses yok? PC de oynuyorum ama ana menüden itibaren hiç ses yada müzik yok. Bu sorunla karşılaşan var mı?
Link yönlendiricisinden kaynaklı bir problem var daha sonra tekrar deneyiniz.Pc indirme linklerinde sorun var bakabilir misiniz?
Özel Çeviri'nin aşağısında gözükmesi lazım. Hala gözükmüyor mu?Oyunun özel çevirisini almama rağmen linkler gözükmüyo
Yapımcının yazdığı tabirler kullanılıyor hiçbir yumuşatma yapılmıyor.özel çevirinin farkı nedir
Olması gereken o zaten neden yumuşatılıyor hiç anlamıyorumYapımcının yazdığı tabirler kullanılıyor hiçbir yumuşatma yapılmıyor.
Genellikle ilk sürüm oyunların Türkçe çevirisi gelmiyor. Oyun güncellenmeye devam edip, oynanma süresi uzarsa ve çok fazla kişi tarafından istenirse değerlendirilmeye alınır. Yapay zeka olarak da gelmesi ihtimaller arasında. ( Not : Yeni Yapay Zekalar Şubat ayında gelecek)yapımcının yeni oyununuda çevirebilirsiniz
teşekkürlerGenellikle ilk sürüm oyunların Türkçe çevirisi gelmiyor. Oyun güncellenmeye devam edip, oynanma süresi uzarsa ve çok fazla kişi tarafından istenirse değerlendirilmeye alınır. Yapay zeka olarak da gelmesi ihtimaller arasında. ( Not : Yeni Yapay Zekalar Şubat ayında gelecek)