MRainb0w
Yetkili
Oynayarak.Tüm sonlara nasıl ulaşacağız.
Oynayarak.Tüm sonlara nasıl ulaşacağız.
Özel çevirisinde ev sahibesi veya oda arkadaşı yerine orijinalleri yazıyor.özel çeviri ile normal çeviri arasındaki fark nedir
Ayrı ayrı rotalara gitmeniz gerekiyor o rotalara gidebilmek için önemli kararların olduğu yerlerde save alıp deneyebilirsiniz ve şuan oyunda 2 veya 3 farklı yol olması gerekiyor diye biliyorum.Tüm sonlara nasıl ulaşacağız.
Discord sunucumuza katılarak bu sorunun cevabını daha net bir şekilde öğrenebilirsiniz.animasyon var mı bu oyunda? forumdaki bazı oyunlarda animasyon yazmamasına rağmen animasyon oluyor, belki bu da eksik yazılmıştır.
16 son olduğunu söylüyorlar ben 7,8 tanesine ulaştım.ama hepsini bulmam baya zamanımı alır.Tum sonlari izleyebilecegim bir yer biliyormusun?Ayrı ayrı rotalara gitmeniz gerekiyor o rotalara gidebilmek için önemli kararların olduğu yerlerde save alıp deneyebilirsiniz ve şuan oyunda 2 veya 3 farklı yol olması gerekiyor diye biliyorum.
16 son mu bildiğim kadarıyla 8 veya 9 son varmış.16 son olduğunu söylüyorlar ben 7,8 tanesine ulaştım.ama hepsini bulmam baya zamanımı alır.Tum sonlari izleyebilecegim bir yer biliyormusun?
yeni bir güncelleme gelecek mi veya ne zaman gelecek
Bu oyun final yaptiyeni bir güncelleme gelecek mi veya ne zaman gelecek
Çözülecek ama net bir tarih veremiyoruz.dostum hangi oyunu indirsem internet bağlantısı problemi veriyor şunu çözer misiniz artık