Yaklaşık 5-6 saat gibi bir oynanışı bulunuyor.kaç saat sürüyor ?
Özel çevirilerde yapımcının yazdığı gibi hiç yumuşatma olmadan çeviriliyor. Normal çeviride cümleler yumuşatılıp yazılıyor.merhaba özel çeviri ile normal çeviri arasındaki fark ne?
Normal çeviride bazı diyalogları çevirmenler daha yumuşatıyor özel çeviride ise ne yazıyorsa o şekilde çeviriyorlar.Normal çeviri ve özel çeviri arasındaki fark nedir?
Kadın başrol oyunlar:Milf City Dışında en sevdiğim oyun oldu diyebilirim Hikaye İlişki çeşitliliği olsun mükemmel bence.
Konu Dışı
Kadın karakter olduğumuz oyunları bilen varmı
Cihazınızda 12GB'dan fazla boş alan olması gerekiyor kurulum için. Yoksa yüklenmedi hatası almanız normaldir.Oyunu indiriyorum yuklenemedi diyip duruyor silip tekrar yükledim aynı şeyi diyor driver dan da denedim driver internet bağlantını kontrol et diyor diğer ikisin den birerkere denedim 2 sinde de yuklenemsi diyo nasil cozcem ben bunu
Normal çeviriden indirmiş olsaydınız erişim sıkıntısı yaşamazdınız. Tekrar kontrol ettiğinizden emin olup "Normal çeviriyi" indiriniz.Oyunu indirdim fakat erken erişim al diyor normal çeviriden indirdim oysaki yardımcı olabilcek warmı
kardesım zaten biz fakırler adına olarak normal ceviriden nasiplenelim dedik olmadıNormal çeviriden indirmiş olsaydınız erişim sıkıntısı yaşamazdınız. Tekrar kontrol ettiğinizden emin olup "Normal çeviriyi" indiriniz.
Normal çeviri indirdiyseniz oyuna girişte herhangi bir sıkıntı yaşamamanız gerekiyor. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınıza emin misiniz?kardesım zaten biz fakırler adına olarak normal ceviriden nasiplenelim dedik olmadı
Evet kardesım norma çeviriden indirdim ve kullanıcı adı şifreyi fln dogru yazdım ama erişim saglanamamaktadır dedi.Normal çeviri indirdiyseniz oyuna girişte herhangi bir sıkıntı yaşamamanız gerekiyor. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru yazdığınıza emin misiniz?