S
Silinen üye 28892
Ana karakter erkek ve serbest dolaşım yokAna karakter erkek mi birde serbest dolaşım varmı oyunda?
Ana karakter erkek ve serbest dolaşım yokAna karakter erkek mi birde serbest dolaşım varmı oyunda?
Oyun yapımcı tarafından güncellendi. Ama her sürüm kısa olduğu için hemen yayınlamıyoruz.Yeni versiyon ne zaman gelir ?
Net bir tarih veremiyoruz ama elimizden geldiğince en kısa sürede güncellemeye özen gösteriyoruz.Tahmini ne zaman güncelleme alır?
Kayıt dosyalarınızdan kaynaklı olabilir, başka bir yere yedekleyip öyle deneyin.Oyuna giriş yapıyorum iyi eğlenceler yazısı geldikden sonra oyundan atıyor
Denedim güncelleme var beta sürümünde uyarı çıkıyor geç diyorum atıyorKayıt dosyalarınızdan kaynaklı olabilir, başka bir yere yedekleyip öyle deneyin.
Yazılımcımıza haber verdim geri dönüş yapacağım.Denedim güncelleme var beta sürümünde uyarı çıkıyor geç diyorum atıyor
1 saat önce linkler yenilendi, indireli 1 saatten fazla olduysa tekrar indirdiğinde düzelecek.android kurulumunu yaptım fakat oyuna girerken direk atıyor. neden olabilir.
teşekkür ederim. emeğinize sağlık.1 saat önce linkler yenilendi, indireli 1 saatten fazla olduysa tekrar indirdiğinde düzelecek.
Net bir tarih yok.Genel erişime ne zaman açılır oyun?
Diğer yarısı türkçe mi yoksa ingilizce mi? Bir de ekran fotoğrafı atabilir misiniz?Oyun yarı rusça nasıl düzelticez onu
Bu soruna görsel ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağız.Oyun yarı rusça nasıl düzelticez onu