Aynen, dizide Geralt ve Ciri güzel seçilmiş tipler uymuş ama Yennefer ve Triss seçimi çok kötü...Bu oyun efsane bir oyundur harikulade bir yapımdır ben birde oyun karakterleri olarak aşık olduğum The wither serisindeki triss merigold kızıl kadınlara aşırı ilgim var yennefer üzümlü kekim (oyun ) Netflix demeyin cast seçimleri berbat bu oyunu oynamayan bence adult oyun oynuyorum demesin dostlarım
Evet, ama indirme hızını düşürür. Modemini resetledikten sonra tekrar kaldığın yerden indirmeye devam edersiniz.Mega kullanarak inince kota dolunca vpn açmak işe yarıyor mu ?
1 hafta falan oluyor geleli. Yapımcı tarafından, Yakında 0.22 sürümü güncellenecek.Bu oyuna güncelleme gelmiş mıydı yakında?
Ne kadar oynanış süresi var yeni güncellemenin? Yoksa diğer güncellemeyi beklerim değsin1 hafta falan oluyor geleli. Yapımcı tarafından, Yakında 0.22 sürümü güncellenecek.
10 dakika gibi bir oynanışı var.Ne kadar oynanış süresi var yeni güncellemenin? Yoksa diğer güncellemeyi beklerim değsin
İptal etmesinin sebebi ya yeterli alanınız yoktur ya da antivirüs programınız engelliyor.Oyunu kurmada sıkıntı yaşıyorum install dememe rağmen kendi kendine iptal ediyor