Son Konular
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre. Fazla istek gelirse erkenden çevirisine başlanılabilir fakat şimdilik net bir şey söyleyemem.yeni güncelleme umarım gelir
Net bir tarihi yok.Bu oyunun güncellemesi ne zaman gelecek bilginiz varmi
0.33 çıktı ama sitede çıkmadı umarım çevrilirBu oyunun güncellemesi ne zaman gelecek bilginiz varmi
Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre. Fazla istek gelirse erkenden çevirisine başlanılabilir fakat şimdilik net bir şey söyleyemem.0.33 çıktı ama sitede çıkmadı umarım çevrilir
Dediğim gibi Türkçe oyunların güncelleme gelme sırası ilgi ve alakaya göre. Fazla istek gelirse erkenden çevirisine başlanılabilir fakat şimdilik net bir şey söyleyemem.AOC bence çevirisi gelir çünkü çok mük oyun
Oyun İngilizce olarak güncelleme aldı ve v0.33 Elite sürümüne güncellendi sadece Türkçe çevirisinin güncellemesi yapılmadı.Oyun çok güzel keşke bir an önce gelse güncelleme
Daha detaylı açıklarmısın.oyun acılmıyor hata verıyor
Bazı oyunlar da bu hatalar giderildi bu oyunu da bildiriyorum.Diğer bir kaç oyunda olduğumu gibi bunda da internet yok hatası veriyor ne zaman düzeltilir diğer oyunlar içinde zaman verebilirmisiniz en az 5-6 oyunda da bu sorun var
oyuna tıklıyorum hata yerı acılıyor ır daha tıkladıgımda ınternet yok diyorDaha detaylı açıklarmısın.
Oyunu tekrar indirdiniz mi?oyuna tıklıyorum hata yerı acılıyor ır daha tıkladıgımda ınternet yok diyor