MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.herkese erişime ne zaman açılır?
Net bir tarih yok.herkese erişime ne zaman açılır?
Bedava indirseler de türkçeye çeviriliyor bir emek var ücretli satılmasını anlıyorum ama aynı oyunu her güncellemede yeniden satılmasını anlamıyorum. İçerik haftası olarak ücretli yaptığınız oyunları daha sonra betaya çıkarılmasını hiç anlamıyorum. Bir insan bir oyunu satın aldığı zaman tüm güncellemelere sahip olması lazım twist ve nadia da olduğu gibi.Hey burda yeniyim kızmayın ama merak ediyorum neden bedava indirdiğiniz bir oyunu 15 lira gibi yükse bir ücret ile sunuyorsunuz lütfen kızmayın sadece merak ediyorum
15tl nasıl pahalı oluyor ya arkadaş 1.5 euro alt tarafıHey burda yeniyim kızmayın ama merak ediyorum neden bedava indirdiğiniz bir oyunu 15 lira gibi yükse bir ücret ile sunuyorsunuz lütfen kızmayın sadece merak ediyorum
Oyunu oynamak istersen sitede bedava var zaten, oyunu satmıyoruz. Türkçesini erken oynamak istersen vermen gereken mevla o. Biz oyunu satmıyoruz. Oyunu indirmek istersen, sitede bedava yayınladık zaten oradan indirebilirsinHey burda yeniyim kızmayın ama merak ediyorum neden bedava indirdiğiniz bir oyunu 15 lira gibi yükse bir ücret ile sunuyorsunuz lütfen kızmayın sadece merak ediyorum
Yönlendirme sitesi ile ilgili bir sorun var, daha sonra tekrar deneyin.Linkler problemli...bilgi
• Linke tıklayın.İndirme linklerine neden ulaşamıyorum?
Rtx açık kalmış.Oyun iyi güzelde çok fazla parlaklık var kör oluyoruz.