My Cute Roommate Türkçe 1.6.1 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Türkçe My Cute Roommate Türkçe 1.6.1

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.6.1
E

enginspl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu kadar yoran başka bi oyun yok ya sürekli tıkanıyor seni yönlendirmiyor şantaj yapmanın yolunu bul diyo nasıl bulacağına dair bir şey söylemiyo çok yorucu..

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
enginspl kanka internette rehber var bakabilirsin

E

enginspl

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
enginspl kanka internette rehber var bakabilirsin
baktım rehbere de videoya da her şeyine baktım moruk yok oyun takıldı geçmiyor öbür sahneye.. en son kütüphanede barbara ve kütüphaneci kızla beraber oldu sonra barbaranın kardeşine şantaj yapmam lazımdı kırmızı dosyayı almak için, şantaj malzemesi var zili çalıyorum kapıyı açmıyor evde kimse yok yazıyo denemediğim yol kalmadı saatlerdir farklı kombinasyonları deniyorum yok hiçbir türlü kapıyı açmıyor açılsa ordan devam ediyor hikaye

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
baktım rehbere de videoya da her şeyine baktım moruk yok oyun takıldı geçmiyor öbür sahneye.. en son kütüphanede barbara ve kütüphaneci kızla beraber oldu sonra barbaranın kardeşine şantaj yapmam lazımdı kırmızı dosyayı almak için, şantaj malzemesi var zili çalıyorum kapıyı açmıyor evde kimse yok yazıyo denemediğim yol kalmadı saatlerdir farklı kombinasyonları deniyorum yok hiçbir türlü kapıyı açmıyor açılsa ordan devam ediyor hikaye
Bende hatırlamıyorum kanka epey oldu. Malesef yardım edemem. Umarım bilen çıkar yardımcı olur.

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyuna benzer başka önereceğiniz oyun var mıdır? Görsellik olarak efekt olarak görev verilmesi vs gibi, something diye bir oyun indirdim full konuşuyorlar başım ağrıdı okumaktan.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyuna benzer başka önereceğiniz oyun var mıdır? Görsellik olarak efekt olarak görev verilmesi vs gibi, something diye bir oyun indirdim full konuşuyorlar başım ağrıdı okumaktan.
Milfy city ve midnight paradise önerebileceğim 2 açık dünya oyunu. Kesinlikle dene.

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Başka tavsiye edeceğin oyun var mı ?
Hikaye olarak
-Sunshine love
-Deluca family
-Summers gone öneririm
Genel olarak(yazdigim disinda)
-Being a dik
-Savior
-Live to fight
-Become a rockstar
-Away from home
-Family matters
-No more secrets
-City broken dreamers
-Aoa
Biraz uzun oldu ama bunları öneririm. 🙂

G23

G23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikaye olarak
-Sunshine love
-Deluca family
-Summers gone öneririm
Genel olarak(yazdigim disinda)
-Being a dik
-Savior
-Live to fight
-Become a rockstar
-Away from home
-Family matters
-No more secrets
-City broken dreamers
-Aoa
Biraz uzun oldu ama bunları öneririm. 🙂
Uzmana denk gelmişim :) Teşekkür ederim

Camez97

Camez97

24 Yaşında Ateşli
S.U.A.D. Özel Çeviri
Kredi
6$
Nezaman güncelleme gelicek bir bilgi varmıdır Mackenzie

C

cvgaks

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu kaydederken oyun gidiyor sebebi nedir

F

fEar|EsS

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya derek için şantaj malzemesi bulmam gerek ama nasıl bilmiyorum saattlerdir bunu arıyorum ama bulamadım yardım edecek biri olursa çok sevinirim

X

xuxu

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Uyku ilacı bölümü bende açılmadığı içim ilerlemiyor oyun

Üst Alt