baktım rehbere de videoya da her şeyine baktım moruk yok oyun takıldı geçmiyor öbür sahneye.. en son kütüphanede barbara ve kütüphaneci kızla beraber oldu sonra barbaranın kardeşine şantaj yapmam lazımdı kırmızı dosyayı almak için, şantaj malzemesi var zili çalıyorum kapıyı açmıyor evde kimse yok yazıyo denemediğim yol kalmadı saatlerdir farklı kombinasyonları deniyorum yok hiçbir türlü kapıyı açmıyor açılsa ordan devam ediyor hikayeenginspl kanka internette rehber var bakabilirsin
Bende hatırlamıyorum kanka epey oldu. Malesef yardım edemem. Umarım bilen çıkar yardımcı olur.baktım rehbere de videoya da her şeyine baktım moruk yok oyun takıldı geçmiyor öbür sahneye.. en son kütüphanede barbara ve kütüphaneci kızla beraber oldu sonra barbaranın kardeşine şantaj yapmam lazımdı kırmızı dosyayı almak için, şantaj malzemesi var zili çalıyorum kapıyı açmıyor evde kimse yok yazıyo denemediğim yol kalmadı saatlerdir farklı kombinasyonları deniyorum yok hiçbir türlü kapıyı açmıyor açılsa ordan devam ediyor hikaye
Milfy city ve midnight paradise önerebileceğim 2 açık dünya oyunu. Kesinlikle dene.Bu oyuna benzer başka önereceğiniz oyun var mıdır? Görsellik olarak efekt olarak görev verilmesi vs gibi, something diye bir oyun indirdim full konuşuyorlar başım ağrıdı okumaktan.
Milfy city ve midnight paradise önerebileceğim 2 açık dünya oyunu. Kesinlikle dene.
Rica Ederim İyi OyunlarTeşekkür ederim efendim.
Başka tavsiye edeceğin oyun var mı ?Rica Ederim İyi Oyunlar
Hikaye olarakBaşka tavsiye edeceğin oyun var mı ?
Uzmana denk gelmişim Teşekkür ederimHikaye olarak
-Sunshine love
-Deluca family
-Summers gone öneririm
Genel olarak(yazdigim disinda)
-Being a dik
-Savior
-Live to fight
-Become a rockstar
-Away from home
-Family matters
-No more secrets
-City broken dreamers
-Aoa
Biraz uzun oldu ama bunları öneririm.
Rica ederim iyi oyunlar.Uzmana denk gelmişim Teşekkür ederim
Oyun final verdi güncelleme almayacak.Nezaman güncelleme gelicek bir bilgi varmıdır Mackenzie
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Ya derek için şantaj malzemesi bulmam gerek ama nasıl bilmiyorum saattlerdir bunu arıyorum ama bulamadım yardım edecek biri olursa çok sevinirim
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuza katılarak My Cute Roommate rehberine ulaşabilirsiniz ve diğer üyelerden yardım alabilirsiniz.Uyku ilacı bölümü bende açılmadığı içim ilerlemiyor oyun