Oynanabilirlik açısından çok kötü olduğu için (aşırı kasma sorunu vs.) Android versiyonu forumdan kaldırıldı.Telefon sürümü yok değil mi
Android sürümündeki kasmalar nedeniyle kaldırıldı bir daha ekleneceğini düşünmüyorum.Android é gelecek mi bu oyun?
Discord sunucumuzdaki rehberler kanalında bu oyunun rehberi bulunuyor.Buna kim uğraşır bilmiyorum ama bence bu oyuna Summertime Saga'daki gibi bir rehber gelse süper olur
Oki eyvallahDiscord sunucumuzdaki rehberler kanalında bu oyunun rehberi bulunuyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusu'na katıl!
Discord'daki Adult Oyun Çeviri topluluğuna göz at, diğer 16965 üyeyle takıl, ücretsiz sesli ve yazılı sohbetin tadını çıkar.discord.com
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.Bu uyku hapını nasıl vereceğim bilen var mı??
Bu oyunu oynamadım bilgim olsa yardım ederdim zaten.Belki yapan vardır diye yazdım buraya biraz yardım iyi olurdu..
Yinede teşekkürlerBu oyunu oynamadım bilgim olsa yardım ederdim zaten.
Rica ederim.Yinede teşekkürler
Uyku hapını mutfakta kahveye katıp veriyorsun yanlış hatırlamıyorsam.Yinede teşekkürler
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!kitabı alıyorum hala al diyor ne yapmak lazım