My Cute Roommate Türkçe 1.6.1 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Türkçe My Cute Roommate Türkçe 1.6.1

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.6.1
Hang

Hang

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
oyunu açınca beyaz bir ekran geliyor ve orda kalıyor ne yapmalıyım?

KolsuZzZ

KolsuZzZ

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Karışık ve zor bir oyun bazı görevleri yapana kadar canım çıktı bol vaktiniz ve sabrınız varsa oynayın derim

X

xir69

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
fotoları çektim barbarnın annesini bulamıyorum yardım edicek var mı ?

C

Cordiseps

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ya şantaj olayında kaldım napıcam

U

Unforgiven3460

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Mobilden oynuyorum oyunu çok fazla eşya var , gözükmeyen eşyaları görmek için aşağı kaydıramıyorum yardımcı olabilecek var mı

P

patreon17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
1 tane kız kaldı o da trainer. gyme gidip masaj yapıyım diyorum reddediyor. napıcam?

L

Ligter

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Merhaba;

Oyun gerek grafikleri gerek sahneleri ile iyi. Sadece saat kaçda kimde olacagınıza baglı. Ayrıca uzun bir oyun ve hemen 9 bayan ilede bitmiyor. Alah herkezin mutfagına çarşı pazar versin. Konusu karışık gibi görünsede SAĞOLSUN AOC ekibi tüm oynanış ve kurgusal hileri açmış. İster kasın, işter manuel girin.

Not: Üniversiteye kayıt olunca Oyun bitmiyor aslında yeni başlıyor.

Zevkler ve Renkler. Saygılarım ile...

B

Burak96

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Annayı eve getirme görevinde yanlış yaptım şortu değiştirirken boşalmadım görev takıldı heralde havuza hiç çıkmıyolar geri dönmek istemiyorum napmam lazım
Bilader ne kadar bosalsanda olmuyor hep havuzdalar. Şantaj yaptıktan sonra hiç annayı göremiyorum

Üst Alt