My Cute Roommate Türkçe 1.6.1 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Türkçe My Cute Roommate Türkçe 1.6.1

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
v.1.6.1
Ronaxian

Ronaxian

Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Doğasever
Kredi
5$
Bu oyun ile ilgili çok fazla kötü yorum gördüm ve bunların bir kısmına katılmıyorum.Oyun gerek renderları olsun gerek görevli sistemi olsun gerçekten çok güzel.Oyunun mobil kısmını bilemem ancak pc kısmında ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Oyunun sadece şöyle bir zorluğu var:görevleri ne şekilde yapacağınıza dair bir ipucu vermiyor.Ancak Lust Epidemic gibi oyunları oynadıysanız;oyunun internette bolca videosu ve rehberi var,takıldığınız yerlere buradan bakabilirsiniz.Onun haricinde oyundaki karakterler ve renderlar harika olmuş,çoğu eski sürüme bakarsanız böyle renderlar göremezsiniz.Ayrıca oyunda Man Of The House'da göz kırpılması çok güzel.Aynı zamanda adult oyun çevresi geniş olan oyuncular bir iki karakterin de diğer oyunlarından alındığını ya da modellendiğini görebilir.Keşke Man of the house'daki kızıl şaçlı ablamız da oyunda benzer bir modelleme ile bulunsaydı.Bu oyuna başlamadan önce Man of the house oynamıza gerek yok ancak MOTH'da güzel oyundur zamanınız var ise ilk baş onu oynayıp sonra buna başlayabilirsiniz,zaten belli karakter modellemeleri ile göz kırpılmış.Evet biraz uzun yazdım ama kesinlikle My Cute Roommate'e zaman ayırın,oyun gerçekten çok güzel.

ErwinRommel

ErwinRommel

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ben bu oyun kadar sorunlu ve kötü bir oyun görmedim. inanılmaz ya. oyun buglardan geçilmiyor. her seferinde daha kötü bir oyun olamaz diyorsun ama gene de seni şaşırtmayı başarıyorlar ve daha kötüsü çıkıyor!

Adultfan

Adultfan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Gdrive linki bozulmuş.

doc-14-04-docs.googleusercontent.com ana makinesine erişim reddedildi hatası veriyor.

G

Grand

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
tornavidayı kim çaldı ya bi versin yer söylesin deli oldum :D

EistBjorn

EistBjorn

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
tornavidayı kim çaldı ya bi versin yer söylesin deli oldum :D
Oyunu bitirdim ama o kadar ince detaylarını hatırlamıyorum. Discord sunucusunda baya detaylı bi rehberi var bu oyunun. Ordan araştırmam çok daha yararlı olabilir

Pekmez

Pekmez

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Final veren oyunlar arasından oynamadığım 2 oyundan bir tanesi , şimdi indirip deneyeceğim. :sneaky:

B

bedirhan456

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
mapda office bölümü açılmıyor, annanın arkadaşına şantaj yaptıktan sonra hikaye tıkandı, spor salonu hikayesi de ilerlemiyor masaj kitabını çeviremediğim için, bug mı yoksa benimle mi alakalı bi durum ?

CumaLee

CumaLee

Yazılımcı
Kredi
0$
Pekmez

Pekmez

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Perşembe günü yüklemiştim dün gece bitirdim içerik olarak iyi Man of the House havasını hissettim ama hikaye olarak çok bir şey beklememek lazım böyle oyunlardan, güzel oyun interaktif oyun sevenlere öneririm.

nankatsu_13

nankatsu_13

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyun bi hastalığınız var 10 kişi ile ilişkiye girmeniz gerek sonra sağlık raporu vs.verilecek denilen oyunmuydu ? Baya önce oynamıştımda ondan sordum.

Skellington

Skellington

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Birazcık sinir bozucu bir oyun çünkü en ufak hatada oyun bitebiliyor ama güzel bir oyun :p :p

Rita

Rita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İnternetten bakmadan ve hilesiz zor biten ama renderleri güzel denemeniz gereken bir oyun (y)

Üst Alt