Bu oyun ile ilgili çok fazla kötü yorum gördüm ve bunların bir kısmına katılmıyorum.Oyun gerek renderları olsun gerek görevli sistemi olsun gerçekten çok güzel.Oyunun mobil kısmını bilemem ancak pc kısmında ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Oyunun sadece şöyle bir zorluğu var:görevleri ne şekilde yapacağınıza dair bir ipucu vermiyor.Ancak Lust Epidemic gibi oyunları oynadıysanız;oyunun internette bolca videosu ve rehberi var,takıldığınız yerlere buradan bakabilirsiniz.Onun haricinde oyundaki karakterler ve renderlar harika olmuş,çoğu eski sürüme bakarsanız böyle renderlar göremezsiniz.Ayrıca oyunda Man Of The House'da göz kırpılması çok güzel.Aynı zamanda adult oyun çevresi geniş olan oyuncular bir iki karakterin de diğer oyunlarından alındığını ya da modellendiğini görebilir.Keşke Man of the house'daki kızıl şaçlı ablamız da oyunda benzer bir modelleme ile bulunsaydı.Bu oyuna başlamadan önce Man of the house oynamıza gerek yok ancak MOTH'da güzel oyundur zamanınız var ise ilk baş onu oynayıp sonra buna başlayabilirsiniz,zaten belli karakter modellemeleri ile göz kırpılmış.Evet biraz uzun yazdım ama kesinlikle My Cute Roommate'e zaman ayırın,oyun gerçekten çok güzel.