RavenOfOld
Kayıtlı Üye
Yazalım hemenFikrinizi discord sunucusunda bulunan #「」öneriler kanalına yazabilirsiniz beğeni sayısı çok olursa belki bu tarz da bir bir şeyler gelebilir.
Son Konular
Yazalım hemenFikrinizi discord sunucusunda bulunan #「」öneriler kanalına yazabilirsiniz beğeni sayısı çok olursa belki bu tarz da bir bir şeyler gelebilir.
Oyun betadan çıktı ve herkesin erişimine açık. Güncelleme uyarısı geliyorsa orayı geçip devam ediniz.Oyunu açıyorum güncelleme istiyor,indiriyorum tekrar istiyor güncelleme beta dan çıkmadımı henüz?
Oyunun internette oynanış videoları ve yazılı rehberleri olabilir onlara bir göz atabilirsiniz.Bende üniversitenin spor salonuna gece gitme kısmında takıldım. Nasıl devam edecek bu?
Tamam dır.Teşekkürler.Oyun betadan çıktı ve herkesin erişimine açık. Güncelleme uyarısı geliyorsa orayı geçip devam ediniz.
Rica ederim iyi oyunlar.Tamam dır.Teşekkürler.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.webcam nerden alınıyor para sıfır yayında açamıyorum
Uygulamayı açarken hemen ekrana geliyorsa geçe basın.Oyuna girerken güncelleme var diyor ve oyunu yarıda kesiyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.bir yerden sonra yapcak bir şey kalmıyor lida giyim mağzasında bul diyor mağza yok umarım en kısa zamanda güncellenip gelir karşımıza
Oyun size para kazanmanın yollarını mutlaka öğretmiştir diye tahmin ediyorum.kamera almam gerekiyor fakat para yok nasıl halledebilirim
İlk oyun sitemizde mevcut. İlk oyuna ulaşmak için tıklayınız.oyunun ilk bölümünü nerden bula biliriz ?