Phoenix
Editör
Çantayı açacaksınız kameraya dokunacaksınız ardından çantayı kapatıp bilgisayara tıklayacaksınız.mobildeyken webcami pcye nasıl bağlıyoruz bilen var mı
Çantayı açacaksınız kameraya dokunacaksınız ardından çantayı kapatıp bilgisayara tıklayacaksınız.mobildeyken webcami pcye nasıl bağlıyoruz bilen var mı
Oyun bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.Yeni güncelleme ne zaman gelir
AdamsınOyun bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.
Tam bir tarih veremem ama en geç 1 2 hafta için de gelecektir.Ne zaman gelir link ?
Kamera almak için akşam bilgisayara girip yayın açmanız lazım mc nin bana kamera lazım demesi gerek. Sonraki gün akşam vaktinde mağazaya uğrayacaksınız ve "bana Web Cam lazım" diye bir yazı çıkmalı ardından size basit sorular soruyor ve alıyorsunuz. Eğer öyle bir seçenek çıkmadıysa muhtemelen oyun kısır döngüye girmiştirGaliba bunuda 1. oyunda olduğu gibi yarıdayken sileceğim. lanet olası oyunda bir hıkaye yok özgün ilerleme yok. kamera olayında kaldım $60 dolar istiyor ama para yok ilerlemıyor oyun gıcık kaptım 2 saat ugraştım.
Evet kısır döngüye girdi 1. Oyunda da aynısı başıma gelmişti. Bir de sizden ricam bu oyunlar da ki yeşil ve kırmızı renkli cevapları yapmasanız daha iyi yada bunu bir ayar haline getirip isteyenler açıp kapatabilse çoğu oyunda geri sarma diye bir olay var ve ben sürekli kullanıyorum lakin bu yeşil renkli cevap olunca gerek duymuyorum çünkü direkt doğru olanı göstermesi benim açımdan oyunu oyunluktan ziyade videoya döndürüyor.Kamera almak için akşam bilgisayara girip yayın açmanız lazım mc nin bana kamera lazım demesi gerek. Sonraki gün akşam vaktinde mağazaya uğrayacaksınız ve "bana Web Cam lazım" diye bir yazı çıkmalı ardından size basit sorular soruyor ve alıyorsunuz. Eğer öyle bir seçenek çıkmadıysa muhtemelen oyun kısır döngüye girmiştir
Yakın zamanda linkler eklenecek fakat net bir tarih veremiyoruz.Bu oyunun linki ne zaman gelir? Gün içeresinde gelir mi ?
sunucu linki var mı ?Linkler geldiğinde Discord sunucumuzda duyuru atılacaktır.
sunucu linki var mı ?
Android için güncel olmasına rağmen güncelleme var uyarısı veriyor ve oyuna giris yetkiniz yok hatası alıyorum
Ana sayfada bu uyarı olmadığı için dikkat etmedim. Daha önce ki sürümlerini oynuyordum yeni güncellemeden sonra bu hayatı alınca ücretli olmuş sanırım. Oyunun sayfasına eklenir ise daha güzel olur teşekkürler.4 Türkçe Oyunlu Beta Paketi 2 paketini almadan bu oyunu oynayamazsınız ki izin verilmemesi gayet doğal.