Türkçe çevirisi sitemize gelecektir ama tam tarihini bilemeyiz.Yapımcı Patreon hesabından yeni sürümü paylaşmış buraya ne zaman gelir?
Yapımcı yeni sürümünü çıkardı ama siteye ne zaman geliceğinin belli bir tarihi yok.DEVAMI YOK MU_? YYIL OLMUŞ ARKADAŞLAR GİYİM MAGAZASI ACILMAMIS DAHA
IDM kullanabilirsiniz.sson sorum burdaki indirmeler saatler sürüyor ücretli üye oldugumuz da daha iyi bir indirme linki mevcut mu? 1000 mps internet kullanıyorum 10 gb bir oyunu 6 saatte indiyiyorum saka gıbı
Korsan hiç bir şeyi önermiyoruz ama küçük bir araştırma yaparak çözümlerini bulabilirsiniz.vay canına izdirap çekmişim bugune dek çok tesekkurler buarada 30 gun deme dıyor satın almadan crack veya seri key bulmak mumkunmudur bilir misiniz?
para hileli olsa bile kullanamıyorsun kafana göre yanı ben kullanamadımOyunun para hileli mi?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.olyanın fotosunu çek diyor tamam. sonra katya ile konuş diyor foto çekmek için sonra gidip konuşuyorum katya ile ertesi gün oluyor kiraladığım stüdyoda olya yok odasında yok hiçbiyerde yok ne yapabilirim ?
para hileli olsa bile kullana
Kamera ve stüdyo kiralamak lazım ya onun için para hileli mi oluyor yoksa 0 para mı oluyor onu sorucakdımpara hileli olsa bile kullanamıyorsun kafana göre yanı ben kullanamadım
farklı pozlar deniyeceksin hangi poz oldugunu söylüyor zatenfotoğraf çekme bölümünü nasıl geçeceğimizi bilen var mı kızın resmini çekiyorum sürekli beğenmedim tekrar çek diyo nasıl kurutlucam
bütün pozları tek tek denedim mesela birinci pozu pek beğenmedim tekrar cekebilir miyiz diyor dımı bende birincisi pozu değşiyorum sonra diyoki ikinci pozu begenmedım sonra üçünücü pozu sonra tekrar başa anlamadım bişeyfarklı pozlar deniyeceksin hangi poz oldugunu söylüyor zaten
kağıda not al veya discord sunucusuna geç sitede discord adresi var yardımcı olurlarbütün pozları tek tek denedim mesela birinci pozu pek beğenmedim tekrar cekebilir miyiz diyor dımı bende birincisi pozu değşiyorum sonra diyoki ikinci pozu begenmedım sonra üçünücü pozu sonra tekrar başa anlamadım bişey