Phoenix
Editör
Oyunda para hilesi yok.PARA HİLESİ NASIL YAPICAM
Oyunda para hilesi yok.PARA HİLESİ NASIL YAPICAM
Derse girmeniz için soldan 2. sıraya oturmanız gerek.Kimya dersine neden girmiyor
Pc başındayken çantadan cıkar sonra yana al pc tak olmaz ise programı aç diye hatırlıyorum.Arkadaşlar webcami bilgisayara nasıl bağlayacaz?
Kamera almak için sorulan bilmecelerde zaten yeşil fontla yazılmış olanlar doğru cevaplar.Bilmecedeki cvplar ne acaba bir bilgisayari nasıl alıyoruz
Oyun bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.0.7 çıktı beklemekteyiz
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.Oyunun bütün izinlerini açtım. Ama "gerekli izinler verilmedi" diyor
Hata oyun güncellendiğinde giderilecek şu anlık yapacak bir şey yok.Android son sürümde olan hata giderildi mi acaba
Oyun bir kaç sürüm daha güncellendiğinde toplu bir çevirisi gelir.Devamı ne zaman gelir çabuk bitti bu
TeşekkürlerSürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.
Sürümünüz android 13 ise şu anlık yapacak bir şey yok. Artık android 13'de 3.parti yüklenen APK dosyalarında dosya izni istenmiyor, Google kaldırdı. Biz de bir çözümünü bulduk, zamanla tüm oyunları android 13 de istenen izinlere uygun hale getireceğiz.İzin verilmiyor diyor oyuna giremiyorum