Phoenix
Editör
Görevin yanında "(geliştirme aşamasında)" diye yazıyor mu?Arkadaşlar ivanın bilgisayarına nasıl ulaşabilirim herif odasından çıkmıyor geceye kadar, gece olunca da pc olmuyor odasında
Görevin yanında "(geliştirme aşamasında)" diye yazıyor mu?Arkadaşlar ivanın bilgisayarına nasıl ulaşabilirim herif odasından çıkmıyor geceye kadar, gece olunca da pc olmuyor odasında
My Cute Roommate 1 in devamımı bu oyun _?
Ne zaman güncellenir peki bi tarih fln var miTelefonunuz muhtemelen android 13 sürümünde. Android 13 RenPy motoruyla biraz problem yaşıyor bunun çözümünü bulduk fakat oyunlar yeniden güncellendiğinde oynyabileceksiniz.
Naptin gecebildin mi orayi nasil gectin bende kaldim ordaArkadaşlar ivanın bilgisayarına nasıl ulaşabilirim herif odasından çıkmıyor geceye kadar, gece olunca da pc olmuyor odasında
Naptin gecebildin mi orayi nasil gectin bende kaldim orda
Oyunu ben de oynamıştım fakat Ivan olayını hiç uğraşmadan sürümün sonuna geldiniz yazmıştı bana. Çözümü öğrenmek için walkthroughtuna da baktım fakat çözen yok belki discord sunucumuza gelip eğer çözümü varsa öğrenebilirsiniz.Hayır, diğer görevlerde yazıyor da o görevde yazmıyor
Net bir tarihi yok.Ne zaman güncellenir peki bi tarih fln var mi
Yok ya baktım olmuyo save alıp kaldırdım oyunuNaptin gecebildin mi orayi nasil gectin bende kaldim orda
Duzeltigi zaman yazarsanız çok iyi olur hangisini indircegimizi bilemiyoruz sonuç olarak Android 13 e uyumlu flnNet bir tarihi yok.
Oyun oda arkadaşımızın fotoğraflarını çektikten sonra bitiyor.oyun nerede bitiyor..olga nın fotograları yükleyemiyorum..atıyor beni oyundan
tesekkürler bilgi için olganın fotoğrafları güncellemede yüklenilecek sanırımmOyun oda arkadaşımızın fotoğraflarını çektikten sonra bitiyor.
Kesin geçti mi o sahneyi?Tamam sorunu çözdüm 3.4.3 değil 4.3.4 mus.
belli bir ilerlemen gerekiyor sabah derslere gir AJAN cıkacak karşınaKimya dersine neden girmiyor