Phoenix
Editör
Oyunun sonuna gelmişsiniz geliştirme aşamasında demesinin nedenide ilerki güncellemede o konularla alakalı güncelleme gelecek.Görevleri yapamıyorum geliştirme aşamasında diyor sorun nedir acaba
Oyunun sonuna gelmişsiniz geliştirme aşamasında demesinin nedenide ilerki güncellemede o konularla alakalı güncelleme gelecek.Görevleri yapamıyorum geliştirme aşamasında diyor sorun nedir acaba
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Bugün 3 farklı oyun indirdim ve üçüne de giriş yaparken kullanıcı adı şifre yazıyorum ve yazar yazmaz zaten oyundan direkt atıyor giriş yapamadım hiçbir oyuna bu sorun sadece bendemi başkalarında da var mı yardımcı olursanız sevinirim
hatırladığım kadarıyla ilk oyunda düzeltileemeyen bi kasma sorunu vardı sanırım o yüzden bırakmıştımİlk oyuna ufak tefek atıfta var ama ilk oyunu oynamadan bu oyuna geçilebilir.
Yapımcının kullandığı yöntemdenmidir bilinmez bu oyununda da bir sürü hata var Youtube'dan walkthrough'una bakıp ilerlemenizi öneririm yoksa oyununuz döngüye girebilir.hatırladığım kadarıyla ilk oyunda düzeltileemeyen bi kasma sorunu vardı sanırım o yüzden bırakmıştım
4-3-4Fotoğraf çekme sahnesi var orayı nasıl geçiyoruz her defasında pozu beğenmedim bir daha çekelim diyor
Konuda, yapımcının Patreon sayfası mevcut. Yapımcıyı oradan takip ederek güncellemelerin durumlarıyla alakalı bilgi alabilirsin.Yeni güncellemesi ne zaman gelir acaba Bilgi verirmisiniz bitirdim bekliyorum?
Aynı sıkıntı bende de var düzeltirsen buraya yazarsınEkli dosyayı görüntüle 13135
bu çıkıyor ve açılmıyor
Oyunda çok bug var o yüzden olmamış olabilir eski saveyi yükleyip tekrar dene belki olurArkadaşlar fotoğraf çekme sıralamasını 4.3.4 yazmışsınız ama olmuyor neden acaba ?