CumaLee
Kayıtlı Üye
Prisoner yazdıysanız eğer açılmış olması gerekiyor.Yazdım ama halen kilitli olarak gözüküyor sadece benim gördüğüm sahneler var galeride.
Prisoner yazdıysanız eğer açılmış olması gerekiyor.Yazdım ama halen kilitli olarak gözüküyor sadece benim gördüğüm sahneler var galeride.
Oyun çok başarılıEkli dosyayı görüntüle 5516
GENEL BAKIŞ
Bir kızı ölümden kurtardıktan sonra cennete giden ve orada sevgi tanrıçası ile anlaşma yapan bir adamı oynuyorsunuz. Anlaşmayı devam ettirebilecek misiniz? Yoksa bu anlaşma size yapmanızı istemeyeceğiniz şeyleri yaptırarak zora mı sokacak? Bunu siz göstereceksiniz.
Paylaşılan Tarih: 01.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.8
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.82 GB
Oyun Boyutu APK: 231 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Paranormal, MILF, School setting, Big tits, Big ass, Footjob, Handjob, Interracial, Lesbian, Oral sex, Vaginal sex, Mind Control
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra My Best Deal oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5517 Ekli dosyayı görüntüle 5518 Ekli dosyayı görüntüle 5520 Ekli dosyayı görüntüle 5521 Ekli dosyayı görüntüle 5523
Evet herkese açık.herkese açık mı
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olabilir.oyunu başlatıyorum tam ekrana alıyor siyah ekranda kalıyor ve atıyor
Yazdım çok kez ama sadece 1 veya 2 tercih etmediğim sahne var sanırım gerisi hep gördüğüm sahneler.Ve halen kilit simgesi var.Prisoner yazdıysanız eğer açılmış olması gerekiyor.
Güncelleme geldi ama süre olarak bilmiyorum.buna güncelleme mi geldi yakın zamanda geldiyse ortalama ne kadar süre eklendi
Tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman cikar acaba
Oyun şu an betada olduğu için böyle gözüküyor herkese açıldığında indirme butonlarını görebileceksiniz.Siteye giriş yapmış olmama rağmen indirme butonları açılmıyor. Başka oyunları indirmede sorun yaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
En son 0.8 bilmem kaç versiyonunu oynamıştım bu yeni sürümmü acaba ?Oyun şu an betada olduğu için böyle gözüküyor herkese açıldığında indirme butonlarını görebileceksiniz.
Evet kankamEn son 0.8 bilmem kaç versiyonunu oynamıştım bu yeni sürümmü acaba ?