• Linke tıklayın.Aga ben oyun indiremiyorum hiç, bildirim sayfasında kalıyorum. Help!?
Şifre "Prisoner".galeri açmak için kod istiyo kodu biri söyleyebilirmi pls
Hayır daha gelmedi.Yeni güncelleme mi geldi ?
nasıl bu kadar hızlısınHayır daha gelmedi.
İşimizde en iyisi olmak için uğraşıyoruz ekip olarak ben de görevimi yapıyorum.nasıl bu kadar hızlısın
Helal olsun. Ellerinize sağlık.İşimizde en iyisi olmak için uğraşıyoruz ekip olarak ben de görevimi yapıyorum.
Oyunları final sanıp indiriyorum hikaye yarıda kalıyor üzülüyorumfinal yapmasını bekleyecek kadar ilgi çekici ve sürükleyici emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
biraz daha uzun sürmesini bekliyordum bir anda hikaye bitti üzücü oldu
elinize sağlık...
yapım aşamasında olduğunu biliyordum fakat çok kısa sürdü o biraz üzücü olduOyunları final sanıp indiriyorum hikaye yarıda kalıyor üzülüyorum
oyun arama kısmında oyunların isminin yanında final veya devamı gelecek yazıyor bilmiyosan söylemek istedimOyunları final sanıp indiriyorum hikaye yarıda kalıyor üzülüyorum
kanka biliyorum da dalgınlığa geliyor sanırım Birkaç tane oyun indiriyorum sırayla bitiririm diye. Tam dalmışım PAAAT bitiyor...oyun arama kısmında oyunların isminin yanında final veya devamı gelecek yazıyor bilmiyosan söylemek istedim
kanka biliyorum da dalgınlığa geliyor sanırım Birkaç tane oyun indiriyorum sırayla bitiririm diye. Tam dalmışım PAAAT bitiyor...
Literature galiba sitede en sevdiğim özelliklerden birisioyun arama kısmında oyunların isminin yanında final veya devamı gelecek yazıyor bilmiyosan söylemek istedim
Bakmadan indirince zevkli oluyor ama sonu biraz üzücüLiterature galiba sitede en sevdiğim özelliklerden birisi