Çıktı.Betadan çıktı mı
3-3.5 saat sürüyor neredeyse.Kaç saat veya dk sürüyor oyun acil yazarmisiniz
Çözüm yolu var. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.İndirme sayısından dolayı indirme yapılmıyor yeni link koyar mısınız
Net bir tarih yok şu anda.Oyun çok güzel hoşuma gitti begendim yeni bölümü ne zaman çıkar meraklandim
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz en erken zamanda düzeltilecektir.Karakter bilgisayara geçtiği anda oyun çöküyor sürekli yoksay dememe rağmen devam edemedim cihaz android 11
En yakin zamanda gelsin yeni güncellemesi yaEkli dosyayı görüntüle 5516
GENEL BAKIŞ
Bir kızı ölümden kurtardıktan sonra cennete giden ve orada sevgi tanrıçası ile anlaşma yapan bir adamı oynuyorsunuz. Anlaşmayı devam ettirebilecek misiniz? Yoksa bu anlaşma size yapmanızı istemeyeceğiniz şeyleri yaptırarak zora mı sokacak? Bunu siz göstereceksiniz.
Paylaşılan Tarih: 01.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.8
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.82 GB
Oyun Boyutu APK: 231 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Male protagonist, Animated, Paranormal, MILF, School setting, Big tits, Big ass, Footjob, Handjob, Interracial, Lesbian, Oral sex, Vaginal sex, Mind Control
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra My Best Deal oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5517 Ekli dosyayı görüntüle 5518 Ekli dosyayı görüntüle 5520 Ekli dosyayı görüntüle 5521 Ekli dosyayı görüntüle 5523