Literature
Çevirmen
aga beekanka biliyorum da dalgınlığa geliyor sanırım Birkaç tane oyun indiriyorum sırayla bitiririm diye. Tam dalmışım PAAAT bitiyor...
aga beekanka biliyorum da dalgınlığa geliyor sanırım Birkaç tane oyun indiriyorum sırayla bitiririm diye. Tam dalmışım PAAAT bitiyor...
kişiye göre değişir ben mesela ilk önce final olan oyunlardan başlarım sonra devam ederimBakmadan indirince zevkli oluyor ama sonu biraz üzücü
evet baya iyiLiterature galiba sitede en sevdiğim özelliklerden birisi
Reis ben oynadım bu oyunu ama böyle bişey çıkmadı karşıma acaba hangi sahne söyler misin androidŞifre "Prisoner".
Sahne değil, oyun içi göremediğiniz sahneleri görmek için Galeriyi kullanırız. Galeriye girmek içinde Galerinin şifresi ''Prisoner''.Reis ben oynadım bu oyunu ama böyle bişey çıkmadı karşıma acaba hangi sahne söyler misin
Sağol reisSahne değil, oyun içi göremediğiniz sahneleri görmek için Galeriyi kullanırız. Galeriye girmek içinde Galerinin şifresi ''Prisoner''.
Rica ederim, İyi oyunlar...Sağol reis
Güncellendiği zaman "Güncellenen konular" da öne çıkıyor Discord sunucusunda da duyurusu atılıyor. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Yanlarına güncel olup olmadığını yazsanız güzel olmaz mı güncel sanıp indiriyorum sürekli
Discord hesabımın olmasi mi gerek sadeve güncellemelerden haberdar olmak içinGüncellendiği zaman "Güncellenen konular" da öne çıkıyor Discord sunucusunda da duyurusu atılıyor. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
Dediğim gibi orda fazladan olarak duyuru atılıyor girmek için hesabınızın olması lazım.Discord hesabımın olmasi mi gerek sadeve güncellemelerden haberdar olmak için
Annie'yi eve aldığımız gece molly ile odasında yatarken birden oyun bitiyor ve rusça yazı çıkıyor,bu sürüm şimdilik bu kadarmı ?Dediğim gibi orda fazladan olarak duyuru atılıyor girmek için hesabınızın olmadı lazım.
Pek bir bilgim yok ama sanırım orda bitiyor.Annie'yi eve aldığımız gece molly ile odasında yatarken birden oyun bitiyor ve rusça yazı çıkıyor,bu sürüm şimdilik bu kadarmı ?
Teşekkür ederim.Bu arada galeriye girip kilit simgesine tıklayınca telefon çıkıyor ve oraya ne yazmak lazım ?Pek bir bilgim yok ama sanırım orda bitiyor.
Şifre "Prisoner".Teşekkür ederim.Bu arada galeriye girip kilit simgesine tıklayınca telefon çıkıyor ve oraya ne yazmak lazım ?
Düzeltilene kadar Mega linkinden indirebilirsiniz.Tam oyunu indirirken cloud link patladı gdrive da 24 saat hatası veriyor kendi drive ıma eklemeyi denedim ama işe yaramadı cloud linki güncelleme şansınız var mı
Yazdım ama halen kilitli olarak gözüküyor sadece benim gördüğüm sahneler var galeride.Şifre "Prisoner".