TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Discord sunucumuzun #oyun kanalının sabitlenenlerinde her türden oyunları öğrenebilirsiniz.Merhaba iyi günler, kadın başrol karakter oyunlar önerebilir misiniz lütfen? teşekkürler
Discord sunucumuzun #oyun kanalının sabitlenenlerinde her türden oyunları öğrenebilirsiniz.Merhaba iyi günler, kadın başrol karakter oyunlar önerebilir misiniz lütfen? teşekkürler
Diğer çoğu türkçe oyunlar gibi bu oyununda yeni sürümü siteye eklenecektir ama ne zaman geleceğini bilemeyiz.devamı ne zaman gelicek ?
normal çeviri ile özel çeviri arasındaki fark nedir acaba
DC sunucunuza girdim fakat orada kategori olarak yok sadece orada sorular sorarak sohbet cevap şeklinde öğrenebilirim, pek DC kullanan birisi değilim, eğer isterseniz buradan öneri yapabilirsiniz teşekkürlerDiğer çoğu türkçe oyunlar gibi bu oyununda yeni sürümü siteye eklenecektir ama ne zaman geleceğini bilemeyiz.
Oyun kanalının sabitlenenlerine bakın orada var isterseniz sorabilirsiniz birine yardımcı olacaktırlar.DC sunucunuza girdim fakat orada kategori olarak yok sadece orada sorular sorarak sohbet cevap şeklinde öğrenebilirim, pek DC kullanan birisi değilim, eğer isterseniz buradan öneri yapabilirsiniz teşekkürler
Evet gördüm biliyorum teşekkür ederim, Female Protagonist olarak geçiyor, umarım bulabilirim teşekkürler, aramaya böyle yazınca bazı sonuçlar çıkıyor ama her zaman değil, bazen yorumlarda geçen bu kelime olursa o zaman Male Protagonist oyunlar da arama sonucunda çıkıyor, ama sabitlenmiş konulara soracağım teşekkürler.Oyun kanalının sabitlenenlerine bakın orada var isterseniz sorabilirsiniz birine yardımcı olacaktırlar.
Net bir tarih yok.Oyun ne zaman güncellenir ?
Oyuna girişte mi?eylül etkinliği ve betadan çıkan oyunlarda bu hatayı alıyorum hiç birini açamadım
evetOyuna girişte mi?
Bütün oyunlarda mı alıyorsun
bu oyunu yönetici olarak çalıştırdı ama hepsi çalışmıyoribrahim Oyunları sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırarak dene.
Bu hata Windows kullanıcı adında veya oyunu attığın klasörlerin birinin isminde boşluk olmasından dolayı oluyor. Bu hata giderilene kadar dediğim boşluğu kaldır, büyük ihtimalle açılacaktırbu tür hata veriyor
Oyuna girişte virüs programını kapat ve oyunu açarken sadece 1 kere tıkla.şöyle bir hata alıyorum