Eğer oynadığınız cihazı değiştirmediyseniz, sıfırlamadıysanız ya da save dosyasını sakladıysanız oyuna girdiğinizde yükle kısmında gözükür.Yeni sürüme eski kayıt dosyalarım ile nasıl devam edebilirim ?
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalın da save dosyası bulunmaktadır oradan indirebilirsiniz.pc me format atmısdım oyun kayıtlarıda silindi save atabicek varmı
Milfy Dar hile kodları:Hileler nerde yazıyor
festival pick 1 2 3 dediklerimiz festivalde kimlerle takılmayı seçtiğimiz mi oluyor?Milfy Dar hile kodları:
df_p_fs - Festival Pick 0
df_p_sm - Festival Pick 1
df_p_mj - Festival Pick 2
sugarmommy - 1000 Para
Bilinen hile kodları bunlar.
Aynen istediğin kişiyi seçebiliyorsun.festival pick 1 2 3 dediklerimiz festivalde kimlerle takılmayı seçtiğimiz mi oluyor?
O sahnelerin siyah olması normal görünmemesi gereken sahneler olduğundan siyah ekran koyduk.merhaba iyi günler. bazı sahneler siyah ekran olarak gözüküyor. K-Lite Codec Pack'i silip yüklememe rağmen bir çözümü var mı?
Belli bir tarih yok.güncelleme yeni sürüm nezaman gelir
Nasıl bir hata alıyorsunuz?Merhabalar kolay gelsin bende oyun açılmıyor mega dan indirdim
Aldığınız hatayı ekran görüntüsü ile discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına atabilirsiniz orda daha hızlı ve daha kolay yardım alacaksınızdır.Merhabalar kolay gelsin bende oyun açılmıyor mega dan indirdim
Net bir tarih yok maalesef.Yeni sürüm ne zaman geliyor bir bilgi var mı