MRainb0w
Yetkili
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.MC nin odası nerde kaç gündür bulamıyorum.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.MC nin odası nerde kaç gündür bulamıyorum.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.vay arkadaş şu laurada takıldım kaldım tam olarak antika 3 adet ne vermem gerekiyor bir sürü şey denedim odamdan dolaptan ama öğleden sonra odasına gittiğim zaman etkileşim kurmuyor
Eski sürümden kalan kayıt dosyaları çalışmayabilir.Save dosyası yükledim ama açılmıyor çalışan save varsa atabilir misiniz
Oyunların siteye ne zaman ekleneceğinin belli bir tarihi yok.Admin 06.6 sürümü gelmiş siteye tahmini ne zaman gelecek?
Türkçe oyunlarımızın güncellemeleri oyunun gördüğü ilgiye göre değişiyor.Admin 06.6 sürümü gelmiş siteye tahmini ne zaman gelecek?
bu arada şu an fark ediyorum oyunları karıştırmışım. milfy day değil de milfy city final verecekmiş, yöneticiler mesajı silebilirse memnun olurum insanlara yanlış bilgi vermiş olmayalım.Mayıs-Haziran gibi final yapacakmış sanırım oyun. Ben hiç oynamadım, final yaptıktan sonra başlarım artık.
Net bir tarih yok.Admin 06.6 sürümü gelmiş siteye tahmini ne zaman gelecek admin patreona üye olamıyorum
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyuna girerken 18 yaş üstümüsün kısmını cevapladıktan sonra oyundan atıyor.Android kullanıyorum.Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.