Son Konular
Yaşadığınız problemi fotoğraf atarak gösterebilir misiniz?
olmuyor 1 aydır ugraşıyorum bu siteden indirdigim bütün oyunları sildim hiçbiri çalışmamaya başladı burası bozdu artıkolmuyor kral
cözdünmü ben 1 aydır ugraşıyorumthe application was unable to load a required virtual machine component. Please contact the publisher of this application for more information. bu hatayı alıyorum
Son güncelleme de ne geldi oyunaLinkler güncel ve gayet çalışır vaziyette oyunun açılmama nedeni bilgisayarda iseniz windows 11 problemi olabilir. telefondan oynuyorsanız yetersiz depolama alanı gibi sorunlardan dolayı indirememiş ve oynayamamış olabilirsiniz.
İndirdiğiniz oyun dosyasının ssni paylaşabilir misiniz?olmuyor 1 aydır ugraşıyorum bu siteden indirdigim bütün oyunları sildim hiçbiri çalışmamaya başladı burası bozdu artık
Aldığınız hatayı buraya atabilir misinizoyun çalıştırılırken bir sorun oluştu discord sunucumuza gelin diyor nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz
Daha detaylı bir sekilde anlatır mısınız bir hata mı alıyorsunuz ya da başka bir sorun mu?açılmıyor
Milf City uzun süredir herkesin erişimine açılmış bir oyun. Sadece oyun için yapılan özel çeviri ücretlidir ona ulaşmak için destekçi paketi almanız gerekmektedir.Hala vip üyeler için mi
Bu sorunun cevabından emin değilim çünkü daha önce hiç clear.exe kullanmamı gerektirecek bir durum veya bu hatayı "clear.exe" ile çözülebilir olduğuna dair bir yazı görmedim. Bu hatanın alınmasında bence iki ihtimal var. İlki oyunun ".exe" dosyasına defalarca kez basılmış bu yuzden bu hata alındı ya da şu anki win 11 sorunundan dolayı boyle bir hata meydana geliyor. Tabi küçük bir ihtimal ama yüklerken zip dosyasından ".aoc" dosyasını çıkarmadığı içinde bu hatayı alıyor olabilir.Phoenix bu sorunun giderilmesi için Clear.exe vardı sanırım o işe yarıyo muydu bu sorunlarda
olabilir ama ben bi kaç kez bu sorunu yaşadım ve eski oynadığım oyunların dosyasını silip denedimve işe yaradı diye hatırlıyorum ve clear exe de hatırladığım kadarıyla bunun için vardıBu sorunun cevabından emin değilim çünkü daha önce hiç clear.exe kullanmamı gerektirecek bir durum veya bu hatayı "clear.exe" ile çözülebilir olduğuna dair bir yazı görmedim. Bu hatanın alınmasında bence iki ihtimal var. İlki oyunun ".exe" dosyasına defalarca kez basılmış bu yuzden bu hata alındı ya da şu anki win 11 sorunundan dolayı boyle bir hata meydana geliyor. Tabi küçük bir ihtimal ama yüklerken zip dosyasından ".aoc" dosyasını çıkarmadığı içinde bu hatayı alıyor olabilir.
Dediğim gibi clear.exe dosyasını lucy mark oyunu harici neredeyse hiç görmedim. Bu yüzden onun hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Araştıracağım.olabilir ama ben bi kaç kez bu sorunu yaşadım ve eski oynadığım oyunların dosyasını silip denedimve işe yaradı diye hatırlıyorum ve clear exe de hatırladığım kadarıyla bunun için vardı
arkadaşlar bu hatanın aynısını ben de alıyorum bunun net bir çözümü yok mu yaaaa kimse kesin bir şey yazmamışoyunu açarken böyle bir hata veriyor