Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
İ

İsmail472

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Androidde oynuyorum oyunu kolay para kazanma yönetimi var mı 1000 dolar toplamak zor

A

abichun

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Linkler güncel ve gayet çalışır vaziyette oyunun açılmama nedeni bilgisayarda iseniz windows 11 problemi olabilir. telefondan oynuyorsanız yetersiz depolama alanı gibi sorunlardan dolayı indirememiş ve oynayamamış olabilirsiniz.
Son güncelleme de ne geldi oyuna

B

baba01a

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun çalıştırılırken bir sorun oluştu discord sunucumuza gelin diyor nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz

CJR

CJR

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Phoenix bu sorunun giderilmesi için Clear.exe vardı sanırım o işe yarıyo muydu bu sorunlarda

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-03-21 180057.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-21 180057.png
    58.1 KB · Görüntüleme: 40
Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Phoenix bu sorunun giderilmesi için Clear.exe vardı sanırım o işe yarıyo muydu bu sorunlarda
Bu sorunun cevabından emin değilim çünkü daha önce hiç clear.exe kullanmamı gerektirecek bir durum veya bu hatayı "clear.exe" ile çözülebilir olduğuna dair bir yazı görmedim. Bu hatanın alınmasında bence iki ihtimal var. İlki oyunun ".exe" dosyasına defalarca kez basılmış bu yuzden bu hata alındı ya da şu anki win 11 sorunundan dolayı boyle bir hata meydana geliyor. Tabi küçük bir ihtimal ama yüklerken zip dosyasından ".aoc" dosyasını çıkarmadığı içinde bu hatayı alıyor olabilir.

CJR

CJR

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0₺
Bu sorunun cevabından emin değilim çünkü daha önce hiç clear.exe kullanmamı gerektirecek bir durum veya bu hatayı "clear.exe" ile çözülebilir olduğuna dair bir yazı görmedim. Bu hatanın alınmasında bence iki ihtimal var. İlki oyunun ".exe" dosyasına defalarca kez basılmış bu yuzden bu hata alındı ya da şu anki win 11 sorunundan dolayı boyle bir hata meydana geliyor. Tabi küçük bir ihtimal ama yüklerken zip dosyasından ".aoc" dosyasını çıkarmadığı içinde bu hatayı alıyor olabilir.
olabilir ama ben bi kaç kez bu sorunu yaşadım ve eski oynadığım oyunların dosyasını silip denedimve işe yaradı diye hatırlıyorum ve clear exe de hatırladığım kadarıyla bunun için vardı

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
olabilir ama ben bi kaç kez bu sorunu yaşadım ve eski oynadığım oyunların dosyasını silip denedimve işe yaradı diye hatırlıyorum ve clear exe de hatırladığım kadarıyla bunun için vardı
Dediğim gibi clear.exe dosyasını lucy mark oyunu harici neredeyse hiç görmedim. Bu yüzden onun hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Araştıracağım.

MorVVaysTR

MorVVaysTR

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Tablette oyunun girişinde kullanıcı adını şifreyi yazdıktan sonraki ekranda takılıyor. Sorunu nasıl cozebilirim ?

Üst Alt