Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
O

Otto

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Windows'ta kurulum yapamıyorum bulunduğu konumdan farklı bir konum seçerek çalıştırın diye uyarı veriyor ?

X

xerath

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Hata nın çözümü şu iki dosyanında adını '' Milfy City v0.10d Türkçe - Adult Oyun Çeviri '' yapın düzeliyor1746192797599.png

R

Ruleta

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
ögretmenler odası pc şifresimi degişti AOC aoc denedim ikisinide kabul etmedi

XXXREDLİNE20

XXXREDLİNE20

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Arkadaşlar havuz temizliği nasıl yapılıyor android de havuza girince tıklıyorum ama birşey olmuyor

Y

yademe

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
merhaba bazı konuşmalar türkçeye çevrilmemiş, acaba bende mi sadece böyle yoksa herkes de mi böyle ? yada bunu düzeltmem için ek bir ayar yapmam mı lazım ve özel çeviri ve normal çevirinin arasında fark nedir ? özel için ek bir ücret ödememiz gerekiyor mu acaba ?

Mavereus

Mavereus

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
merhaba bazı konuşmalar türkçeye çevrilmemiş, acaba bende mi sadece böyle yoksa herkes de mi böyle ? yada bunu düzeltmem için ek bir ayar yapmam mı lazım ve özel çeviri ve normal çevirinin arasında fark nedir ? özel için ek bir ücret ödememiz gerekiyor mu acaba ?
Bende de aynı genellikle yeni sahnelerde çeviriler yapılmamış

K

kılıçgibi55

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
pc dde indiriyorum ama dosyayı kuramıyorum nasıl yapmam gerekiyor
acil

Y

yBerserker26

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
win 11 de eskiden hata alıp oyun açılmıyordu şuanda normalde tıklıyoruz yine açılmıyor görev yöneticinde adultoyunçeviri çıkıyor ama ekrana ne birşey geliyor nede oyun açılıyor

N

noisim33

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Erişim hakkımızın bulunmadığı söyleniyor. Yardımcı olur musunuz?

O

Otuzbirci.3

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyunu indirdim paket lazım falan dedi almaya çalışıyorum hata veriyor

PurpleGG

PurpleGG

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
win 11 de eskiden hata alıp oyun açılmıyordu şuanda normalde tıklıyoruz yine açılmıyor görev yöneticinde adultoyunçeviri çıkıyor ama ekrana ne birşey geliyor nede oyun açılıyor
bende de aynı şekilde oluyor, bir türlü oyun açılmıyor. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açmaya çalıştığımda aynı şekilde oluyor.

H

hellboyy_81@hot

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
caroline sabah gece kulübü depo pembe kutuyu al bölümü nasıl geçiliyor son güvenliğin ordaki varile kadar geliyorum yakalanıyor

Üst Alt