aynı hata yardım lütfenoyunu açarken böyle bir hata veriyor
Merhaba, klasörün içindeki her iki dosyanın ismini de (tırnaksız bir şekilde) "Milfy City v0.1d Turkce - Adult Oyun Ceviri" şeklinde değiştirip tekrar giriş yapmayı deneyebilir misiniz? Burak76861aynı hata yardım lütfen![]()
Bende aynı yerde kaldım mobil de. Bilen varmı destek lütfenHavuz temizlemeyi gecemiyorum mobilde D ye bas diyor hiç yapmyor
Linkler güncel ve gayet çalışır vaziyette oyunun açılmama nedeni bilgisayarda iseniz windows 11 problemi olabilir. telefondan oynuyorsanız yetersiz depolama alanı gibi sorunlardan dolayı indirememiş ve oynayamamış olabilirsiniz.yüklediginiz oyunların hepsi bozuk böyle devam ederseniz üyeligimi iptal edicem kendinizi düzeltin yada yapmayın bu işi
Özel çeviride yapımcı ne yazmışsa o yazılır normal çeviride ise yazdıklarının yumuşatılmış haliyle çevrilir.Özel çeviri ile normal çeviri arasındaki fark nedir ?
hocam bu oyuna erişim hakkınız yok diyor bunu çözmek için ne yapabilirim özel çeviriyi indirmiştim onda bu hatayı verdi aynı zamanda normal çevirideki gofile linki kırık
Yaşadığınız problemi fotoğraf atarak gösterebilir misiniz?hocam normal çeviriyi indirdim application dosyasınıda indirdim ama gerekli bir bileşen indirilmedi hatası veriyor hala
Oyunun o kısmı arızalı. Çözüm olarak en yakın save dosyasına dönün ve ayarlardan mini oyunları kapatın. o kısmı geçtikten sonra tekrardan mini oyunları açabilirsiniz.Telefondan oynuyorum havuz nasıl temizleniyor sağ tık yok?
Son kısımda "Çeviri" yerine "Aevri" yazıyor orayı düzeltin ayrıca bu .exe nin .aoc dosyası nerede link içinden iki dosya çıkması gerek iki dosyanın da aynı klasörde olması gerekmektedir.sürekli bu hatayı veriyor bide bilgisayar bir dosyayının erişimi engellemiş