Milfy City Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Milfy City Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.0d
153827649

153827649

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ya beyler oyunu bi turlu kuramadım normalde bı oyun yukledıgımde dırekt dosyalardan acıyodum sımdı bı uygulama uzerınden ac dıyo secıyorum acmıyo bı yardımcı olurmusunuz

Gcan

Gcan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Özel çeviri ile normal çeviri arasındaki fark nedir ?

V

vegabgr

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben evden çıkamıyorum X diye gösterip duruyor ya

Y

yunus85

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yüklediginiz oyunların hepsi bozuk böyle devam ederseniz üyeligimi iptal edicem kendinizi düzeltin yada yapmayın bu işi

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
yüklediginiz oyunların hepsi bozuk böyle devam ederseniz üyeligimi iptal edicem kendinizi düzeltin yada yapmayın bu işi
Linkler güncel ve gayet çalışır vaziyette oyunun açılmama nedeni bilgisayarda iseniz windows 11 problemi olabilir. telefondan oynuyorsanız yetersiz depolama alanı gibi sorunlardan dolayı indirememiş ve oynayamamış olabilirsiniz.

B

ballerxdz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam bu oyuna erişim hakkınız yok diyor bunu çözmek için ne yapabilirim özel çeviriyi indirmiştim onda bu hatayı verdi aynı zamanda normal çevirideki gofile linki kırık

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
hocam bu oyuna erişim hakkınız yok diyor bunu çözmek için ne yapabilirim özel çeviriyi indirmiştim onda bu hatayı verdi aynı zamanda normal çevirideki gofile linki kırık

Özel çeviri mağazamızda satışa sunulduğu vakit alan kişilere erişim hakkı tanınmış olan oyuna özel yapılmış bir ekstra çeviridir. Bu çeviriye şu anda ulaşmak icin destekçi vip olmalısınız. Onun dışında oyunu normal çeviri linkinden oynayabilirsiniz. Go file linki bozuksa diğer linkleri kullanabilirsiniz.

B

ballerxdz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hocam normal çeviriyi indirdim application dosyasınıda indirdim ama gerekli bir bileşen indirilmedi hatası veriyor hala

B

ballerxdz

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
sürekli bu hatayı veriyor bide bilgisayar bir dosyayının erişimi engellemiş

B

bnbg

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Telefondan oynuyorum havuz nasıl temizleniyor sağ tık yok?

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0$
sürekli bu hatayı veriyor bide bilgisayar bir dosyayının erişimi engellemiş
Son kısımda "Çeviri" yerine "Aevri" yazıyor orayı düzeltin ayrıca bu .exe nin .aoc dosyası nerede link içinden iki dosya çıkması gerek iki dosyanın da aynı klasörde olması gerekmektedir.

Üst Alt