Knk
Twist Türkçe Erişimcisi
İlk önce şöyle söyliyeyim bu benim 2.adult oyunumda ve müthişti cidden emeğinize sağlık renderler atmosfer mükemmel ötesi oyundaki karakterler aşık oldum çoğunu resmen sadece +18 olaylar değilr romantizimde gördüm ve hatta duygulandım çeviriye gelicek olursak oyunu 1 sene önce oynadım gayet iyiydi Çevirenleri tekrardan tebrik ediyorum ve Temmuz ayındada yeni sürüm çıkacağını duydum bir de özel çeviri olacakmış tadından yenmez harika şeyler yapıyorsunuz AOC .Tabiki bi oyunda bir çok kişinin istediği ekstra şeyler illaki olur mesala keşke stats olayları gelseydi ne bileyim oyun oynama statı pc oyunlarımızı oda arkadaşımızla daha iyi rekabet edilebilrid bu vardı ama üstünde çok uğraşılmamıştı mesala okuldaki yüzme havuzu gelcek güncellemde kullanılcağı söylenmişti ayrıca spor salonu fln eklenseydi karakterimiz yüzme ve güç statlarını kastıkça biraz daha yapılanıp kaslansaydı, ders e başlaya tıkaldığımızdda zekamız artsaydı bu tarz şeyler eklenseydi oyun cidden daha da güzel olurdu ama her zaman istediğimiz olamz bu oyunun türkçesini buluyosak bile tertemiz çeviri ile buna bile çok şükür.Karakterle gelicek olacaksa ev içindeki 3 kız da çok güzeldi ama bn en çok ismini unuttum[Zümrüt yeşili gözlü kız Sarah tı sanırım .d) onu beğenmiştim çünkü bizi çok seviyodu kıskanıyodu ve bağlanmıştı cidden çok tatlıydı diğer kızlar ise çok iyi modellenerek yapılmış ve sonuna kadar oynama hakkını veriyor yeni sürümde final vericek sanırım ve hikaye tamamlandığında oyun sonundaki 2 seçenek de açılcak bu daha değişik bir hava katıcağına eminim oyuna.Oyun hikayesi güzeldi fakat kısaydı gene çok beğendim beğenmedim değil ama ondan sonra salıyo bizi ve öğretmenle olan başlıca ilişkimizi temize çıkarmaya çalışıyoruz ama en çok gözüme batan şey is bizim MC tm mavi gözlü fln da saçı berbattı ve çok da yakışıklı olduğu söylenemz biraz daha günümüz kızlarının sevebileceği şekilde tasarlansa daha inandırıcı olabilirdi lakin günümüzde kızlar dışgörünüşe baktıkları için biraz daha uğraşbilirlerdi.Genel olarak bu oyunu puanım 10 üzerinden 7 çeviriye puanım 10 üzerinden 9 o da kimseye 10 vermiyceğimden
tekrardan ellerinize sağlık AOÇ sizin gibi bir siteyi iyi ki tanımışım
TEŞEKKÜRLER
tekrardan ellerinize sağlık AOÇ sizin gibi bir siteyi iyi ki tanımışım
TEŞEKKÜRLER