Yapımcı yaklaşık yarım saat önce kısa gecikme yüzünden özür dileyip bugün paylaşacağını söyledi. Yine herhangi bir erteleme olur mu orasını bilemiyorum ama.Gelecek mi güncelleme
• Linke tıklayın.Sanarım bir tek ben indiremedim telefon cihazını bile değiştirdim ancak olmuyor sürekli saçma sitelere yönlendiriliyorum
Bu nedir ya anlık takip ediyorlar yapımcıyı Oyun aşkına bakYapımcı yaklaşık yarım saat önce kısa gecikme yüzünden özür dileyip bugün paylaşacağını söyledi. Yine herhangi bir erteleme olur mu orasını bilemiyorum ama.
1.5 yıldır güncelleme gelmeyen bir oyun için belli bir güncelleme tarihi verilince insan merak ediyor doğal olarak.Bu nedir ya anlık takip ediyorlar yapımcıyı Oyun aşkına bak
1.5 yıldır güncelleme gelmeyen bir oyun için belli bir güncelleme tarihi verilince insan merak ediyor doğal olarak.
Neden mi güncelleme gelmedi, yapımcının ağzından işte cevabı ;
Bir çoğunuz için son iki yıldır mücadele ettiğim bir akıl hastalığına sahip olmamın yeni bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu tür yetişkin oyunlar tasarlamaya başladığım zamanı hatırlıyorum ve dürüst olmak gerekirse böyle bir şeyin olabileceğine hiç hazırlıklı değildim. Biri bana yetişkin oyunlar yüzünden birkaç sene sonra tedavi göreceğimi söyleseydi gülüp geçerdim. Ama şimdi bu işin nasıl stresli bir iş olduğunu anlıyorum. Özellikle yayımlanma tarihleri, nefret mesajları, içerik eksikliği hakkında yapılan yorumlar, oyunlarımın öbür oyunlarla kıyaslanması, eğer şu karakterle yeni sahneler eklenmezse desteği bırakmayla ilgili gelen tehditler, ve en şok edicisi: evimin önüne gelip yeni güncellemenin sorulması. Allah'tan interkom vardı da beni göremedi... (Bu başıma gelen en çılgınca şeydi ve geçen sene oldu ve bu olay taşınmama neden oldu... Artık evimin kirasını tek başıma ödüyorum.)
Çok teşekkür ederimYapımcı yaklaşık yarım saat önce kısa gecikme yüzünden özür dileyip bugün paylaşacağını söyledi. Yine herhangi bir erteleme olur mu orasını bilemiyorum ama.
Rica ederim.Çok teşekkür ederim
Yanlış hatılamıyorsam, sol üst tarafta soru işareti var onu tıkla ana karakterler yan karakter vs yazıyor o menünün sonunda sağ tarafa doğru hile kısmı var oradan ekleyebilirsiniz.Para hilesi nasıl yapabilirim