CumaLee
Kayıtlı Üye
troxy Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan detaylı yardım alabilirsiniz.
Hayır terk edilmedi.nerdeyse 1 yıldır güncelleme yok terk mi edildi
param olsa yapımcısına para gönderip oyunu bitirmesini sağlardım.Oyun serbest dolaşımlı bir oyun olduğu için belli bir sonu yok. En fazla Sara 3/5, Linda 4/5, Caroline 5/5 oluyor. Ayrıca Aralık 2019'dan beri oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi.
Terk edilseydi hiç güzel olmazdı güzel bir oyunun bitmesi hiçte hoş değilLanet olasıca keşke terk edilseydi en azından beklemeye değmezdi.
Az kaldı çıkacak inşallahGüzel bir oyunun terk edilmediği halde yıllardır çıkmaması da hiç hoş değil.
Tüm yerlerde tüm saatlerde arayınız büyük ihtimalle görev atlandı.Caroline görevinde rehbere bakıyorum geceleri kısa mesajını oku ve odasına git diyor bu görev nasıl geçiliyor bilen var mı? kısa mesajda sarhoş fotosu göndermiş okudum ama odaya girmedim akış bozuldu galiba
Milfy city ve midnight paradise önereceğim 2 açık dünya oyunu. My cute roammateyi de önerebilirim.Konu dışı ama bu Tarz açık dünya öneriniz var mı beyler
Gece olmadan önce Caroline ile sohbet etmeyi deneyin (onun odasında veya TV odasında vs.) ve ertesi gün tekrar buraya gelin. İşe yaramazsa hafta sonunu geçip konuşmayı deneyin.Öncelikle oyun paylaşımı için çok teşekkür ederim. Caroline 31. görevde (Zaten numaradan belliydi bir hata olacağı ) . Gece bahçede herhangi bir dyaloğu seçmemi istiyor. Fakat sanırım oyunda bir hata oldu ve bahçede kimse olmuyor. Caroline de odada yatıyor zaten. Daha öncesinde oyunun kodlarını bozmak ile ilgili bir hata vermişti yine caroline de fakat ileri dediğimde düzelmişti. Ancak bu görevi geçemiyorum. Bir fikri olan veya düzeltmenin yolunu bilen varmıdır. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Jup bekleye bekleye yaşlandık artık. Umutlandırma...Hayır terk edilmedi
Az kaldı merak etmeJup bekleye bekleye yaşlandık artık. Umutlandırma...
Hemen hemen 1 yıldır veya daha fazladır oyun güncelleme almıyor.Son sürümden bu yana eklenen herhangi bir özellik var mı hikaye olarak demiyorum hamilelik, hile modu vs gibi tekrar oynamak istiyorumda